Policajac pretukao mladića na parkingu u Sarajevu: Sa njim bila još dva službenika

Nakon što je zamenik komandanta pretukao radnika, on je sa kolegama napustio parking

  • 4

Z. Č. zamenik komandanta specijalne jedinice FUP-a, pretukao je mladića koji radi na jednom sarajevskom parkingu, sudeći prema snimku koji je počeo da kruži medijima.

Snimak je nastao 10. januara. Na njemu se vidi policijsko vozilo parkirano tako da blokira izlaz privatnom automobilu. Kada se policajci vraćaju, radnik na parkingu ih upozorava da je vozilo nepropisno parkirano.

Nakon kraće rasprave s jednim policajcem, prilazi zamenik komandanta. On nakon rasprave udara jednom, pa drugi pa i treći put radnika, prenosi Klix.

Z. Č. i dva policajca koji su bili sa njim su u tom trenutku bili su u uniformama. Nakon što je zamenik komandanta pretukao radnika, on je sa kolegama napustio parking.

Video: Veliko hapšenje u BiH: Zločinci nad Srbima privedeni pravdi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    27. januar 2022 | 01:34

    I posle se pitaju zašto ne volimo policiju.. Teška ološ nam zavodi red,ko da im tata dao vlast da rade kako hoće. More,svake godine bi ja njih na psiho-test . Svaki drugi ne bi prošo. Bagra

  • mihailovic

    27. januar 2022 | 06:22

    Za ovo nasilje i zloupotrebu sluzbenog polozaja nasilnik mora dobiti otkaz i sudski se procesuirati kao i svi obicni gradjani. NIKO nije iznad zakona !

  • Lily

    27. januar 2022 | 02:07

    Sram ga bilo.nosi uniformu izivljava se nad radnikom....Je l neko reagovao?Nije...I te kako se debelo placa jedan samar....a kamo li tri...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA