≫ 

Srbina pretukli u Bjelovaru: Vređali ga i udarali po glavi

Povređeni Srbin je završio u bolnici

  • 10
Ikona u kuhinji Foto: Tanjug/AP

Dvojica muškaraca iz Bjelovara, optužena su da su nanela teške telesne povrede poznaniku srpske nacionalnosti koje su počinili iz mržnje i sada im preti do osam godina zatvora.

Opštinsko državno tužilaštvo u Bjelovaru je protiv dvojice muškaraca podiglo optužnicu. Reč je o muškarcima u dobi od 38 i 42 godine sa bjelovarskog područja.

Oni se terete da su u noći između 11. i 12. novembra u stanu žrtve u Bjelovaru brutalno pretukli čoveka, do te mere da je završio u bolnici.

Okrivljeni 38-godišnjak se tereti da je u više navrata rukama i nogama udario oštećenog u predelu glave i tela nazivajući ga pogrdnim imenima, dok ga je 42-godišnjak u više navrata nogom udario u rame.

Oštećeni je zadobio teške telesne povrede, otkrivaju u bjelovarskom državnom tužilaštvu u kom kažu da je optužnica nepravosnažna.

Video: Pula: Sin ubio majku i oca, tragedija se dogodila u mirnom, porodičnom delu grada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    27. januar 2022 | 22:46

    Treba da se zna da je čak i umni Americki predsednik Ruzvelt, pod uplivom Pavelićevih zločina, Fotićevih akcija (Konstantina Fotića, poslanika Kraljevine Jugoslavije u Vašingtonu – i Čerčilovih sugestija, u jedno vreme najozbiljnije govorio, da nema smisla siliti Srbe i Hrvate da skupa žive. „Srbija treba da bude nezavisna, Hrvate treba staviti pod starateljstvo”, govorio je tada Ruzvelt.

  • Bela

    27. januar 2022 | 22:17

    Kakvi monstrumi!

  • Leon

    27. januar 2022 | 22:29

    "Demokracija" na delu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA