Nastavlja se istraga o nestanku Mateja Periša: Hrvatski policajci opet dolaze u Srbiju

Milina je rekao da hrvatska policija radi provere na području Hrvatske vezano za nestanak državljanina Hrvatske u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra

  • 4
Matej Periš nestanak potraga reka policija klub Gotik Foto-montaža: MUP RH, ATA Images

Glavni direktor hrvatske policije Nikola Milina najavio je da će policijski tim najverovatnije ponovo ići u Srbiju vezano za istragu nestalog Splićanina Mateja Periša.

Milina je rekao da hrvatska policija radi provere na području Hrvatske vezano za nestanak državljanina Hrvatske u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra.

- Razmenjujemo informacije. Kolege će sigurno otići još jednom u Srbiju - rekao je Milina na konferenciji za novinare.

Dodao je da policija ne može da čita sve komentare, ali da prikupljaju obaveštenja od svih sigurnosnih službi i građana.

- Policajci su slobodni da postupaju po zakonu, ne čekajući komande. Zamislite da svaki policajac čeka komandu - rekao je Milina, preneo je hrvatski portal Index.

Video: Potraga za Matejem Perišem ne staje: Policija češljala po Velikom ratnom ostrvu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BEOGRAD

    28. januar 2022 | 14:50

    ŽELIMO ŽIVOG MATEJA!!!

  • u bre

    28. januar 2022 | 14:48

    Nisu ni trebali da idu..

  • Tina

    28. januar 2022 | 17:57

    Cudno da skoro nigde gde je Matej prolazio nema snimaka kamera.Nisu bile ukljucene u Gotiku,ni u garazi ni nigde.Ima par snimaka a kamera koliko hocete i kao te noci nisu radile one sve.Bas cudno.Kako se nije javio neko koga je video te noci dok je trcao a bilo je puno ljudi na ulicama.Neverujem da je bio drogiran samo pijan ali i onoliko pijan znao je da okrene pravi broj i ode na dogovoreno mesto.Neverujem da mu je ovo prvi put da je u Beogradu.Mozda su namerno izabrali taj deo ispod gde je garaza jer kazu da tu nema kamera koliko sam cula.Drugo,dali je Maja prosla poligraf?Trece ako je Mateja gurnut u vodu i ako je on na onom snimku gde pliva,mozda je njegov tel bacen kasnije.Neko je mozda za to vreme izbrisao poruke,pozive.Kako nemaju informacije o tim porukama sa tom devojkom koju je sreo na pumpi,sa ostalima sa kim je pisao tog dana i te dane.Mozda je Matej na kompu kuci ili u nekom notesu napisao nesto bitno,dali je to pregledala policija?Mozda su tu ostali tragovi?Mislim da je decko ziv dace dragi Bog!Svasta je tu mutno i cudno a najvise drugari koji neznaju nista a bili drugari jos od detinstva.I ta Maja,da bude bas taj dan u Beogradu a da mu se nejavi ranije da mu kaze da je tu nego on slucajno video sliku koju je ona postavila.A navodno bili dobri prijatelji.I sve ove devojke i zene pustile njih momke same za Beograd.I on planirao 6 meseci docek.Neznam stvarno jadni njegovi baba,deda,majka,otac,sestre.Samo da ga nadju zivog i da se sazna istina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA