≫ 

Neverovatna priča: Nikad je nisu ni čuli ni videli, ali je Biserka htela da baš oni dobiju 5.000 evra kad umre

"Pokojna gospođa Biserka Mrkić za života je ostavila testament i u njemu po 5.000 evra za četiri udruženja među kojima je i naše", naveli su iz "Mozaika prijateljstva"

  • 2
Novac, pare, evri Foto: Pixabay

Neverovatnu priču podelili su iz "Mozaika prijateljstva" na svom Fejsbuk profilu. Kombi, koji nisu imali, a koji im je bio neophodan za rad na socijalnom preduzeću i prevoz obroka, uspeli su da nabave jer se ovo Udruženje našlo u testamentu preminule sugrađanke.

Kako su napisali, uvek su maštali da imaju putnički kombi kako bi članovi tima, koji rade na izgradnji socijalnog preduzeća u Ramićima, imali normalan prevoz do posla. Za njih su, kako su rekli, to bili neostvareni snovi, ali da je u snove očigledno potrebno istinski verovati, piše Srpskainfo.

- I mi smo postali vlasnici odličnog polovnog putničkog vozila koji nam je bio neophodan za prevoz naših drugara do odredišta, ali isto tako i za prikupljanje garderobe i razvoženje obroka na teren. Pokojna gospođa Biserka Mrkić za života je ostavila testament i u njemu po 10.000 KM za četiri udruženja među kojima je i naše. Nakon smrti ove humane dame kontaktirao nas je njen advokat koji nas je ostavio u šoku dok nas je upoznavao sa detaljima testamenta – napisano je na Fejsbuku.

Kažu da preminulu gospođu nikada nisu videli, ni čuli.

- Upravo za taj novac smo ponovili naš vozni park, te se ne vozimo više u gepeku naših malih auta. Teško nam pada što se ovakvoj ljudskoj veličini nismo uspeli zahvaliti na vreme, dok je još njeno ogromno srce kucalo, ali joj želimo da počiva u Božijem miru, okružena nebeskim anđelima – napisali su iz “Mozaika prijateljstva”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA