≫ 

Detalji ubistva u Kaštelima: Majka pokušala da odvrati sina od samoubistva, izbo je i pre 15 godina?

Prema nezvaničnim informacijama iz splitske policije, oni su od 1996. godine deset puta dobijali prijave protiv njega

  • 0
Napad nožem, ubod, ubistvo Foto-ilustracija: Marko Jovanović

U Kaštel Sućurcu nadomak Splita, policija je dobila dojavu da je oko 11 časova u kući, na adresi Prilaz Blatu 10, pronađeno telo žene.

Nakon što se pojavila policija u pritvor je odveden muškarac koji se dovodi u vezu sa ovim ubistvom. Navodno, kako prenose mediji, sin je nakon svađe ubio svoju majku, a pod kojim okolnostima se to dogodilo i na koji način za sad nije poznato.

Muškarac je, prema prvim rezultatima istrage, pokušao da sebe ubije nožem da bi onda, kada je majka pokušala da ga spreči, jednim ubodom u vrat njoj okončao život.

Prema nezvaničnim informacijama iz splitske policije, oni su od 1996. godine deset puta dobijali prijave protiv njega.

Najteži zločin sin je napravio 2007. godine kada je prijavljen zbog pokušaja ubistva. Pojedini mediji tvrde da je tada pokušao da nožem ubije svoju majku, ali zvaničnih potvrda za sada nema.

Od tada pa do tragičnog događaja policija je još pet puta intervenirala povodom ovog 58-godišnjaka. Tako su 2010. i 2012. godine dva puta izlazili na teren nakon dojava da se muškarac nalazi u teškom zdravstvenom stanju pa su ga odvozili u bolnicu kako bi mu se pružili lekarsku pomoć, piše Slobodna Dalmacija.

Video: Pula: Sin ubio majku i oca, tragedija se dogodila u mirnom, porodičnom delu grada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA