≫ 

Pucnjava u Zagrebu: Nepoznati napadač na ulici ranio muškarca, policija traga za njim

Ranjenog Alena je njegov prijatelj, inače vlasnik restorana, odvezao u bolnicu gde mu je ukazana lekarska pomoć

  • 0
Markov trg, hrvatska policija Foto: Tanjug/AP

U Petrovaradinskoj ulici u Zagrebu oko podneva je iz vatrenog oružja ranjen muškarac.

Na njega je pucao nepoznati napač za kojim traga policija, potvrđeno je Jutarnjem listu iz Službe za odnose s javnošću zagrebačke Policijske uprave.

Kako nezvanično saznaje Jutarnji list, nepoznati napadač je sa tri hica iz pištolja u noge upucao Alena L. (43), MMA borca i suvlasnika dubrovačkoga noćnog kluba La Bombonera.

Sve se odvijalo na parkiralištu poznatog restorana Stari Kotač, a za sada nisu poznate okolnosti pod kojima je došlo do pucnjave, odnosno jesu li napadač i žrtva razgovarali pre nego što je prvi na drugog potegao oružje, ili se pak radilo o zasedi.

Ranjenog Alena je njegov prijatelj, inače vlasnik restorana, odvezao u bolnicu gde mu je ukazana lekarska pomoć. Alen L. je inače suvlasnik noćnog kluba La Bombonera u Dubrovniku, a više je puta istupao u medijima povodom natpisa oko kluba. Takođe, član je i hrvatske filijale MMA franšize American Top Team. Policija istražuje čitav događaj.

Nemili događaj u Prečkom prepričao je i jedan svedok.

- Ja sam pogledao u čoveka u kojeg je pucano. Posle se malo zateturao i otišao u ovu ulicu... Čuo sam da ga je pogodio u noge. Koliko sam hitaca čuo? Jedno četiri sigurno - ispričao je.

Video: Uhapšen Vladimir koji je pucao u Milenu u Kragujevcu: Snimak sa lica mesta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA