≫ 

Belgijski ovčar napao trogodišnju devojčicu u parku u Zagrebu: Očevidac prepričao incident

U šoku je bio i vlasnik psa, koji je vikao na psa, tukao ga je, ali, nažalost, sve je to bilo prekasno

  • 1
Belgijski ovčar izgrizao devojčicu Foto: Shutterstock

Dvadesetak građana bili su očevici napada belgijskog ovčara na trogodišnju devojčicu, u subotu, oko 11 sati, na parkiralištu zapadno od ulaza u Park Maksimir u Zagebu, a ceo događaj prepričao je za Jutarnji list i Saša P., koji je bio očevidac.

- Upravo sam bio parkirao automobil i izašao sa suprugom i detetom, kada se nedaleko od nas parkirao automobil. Izašli su muškarac i žena sa devojčicom, koje je moja supruga prepoznala kao naše bivše komšije sa Kajzerice. Odjednom se začula vriska: Pusti! Puštaj! Ne sećam se tačno svih detalja - ispričao je.

Priskočila lekarka

- U prvi trenutak pomislio sam da je neki automobil priklještio dete između parkiranih automobila. Kad sam prišao bliže, video sam da majka drži devojčicu na tlu, kako otac pokušava psu da otvori čeljust i spreči da je opet ne ugrize. Ja sam psa udario snažno nekoliko puta nogom u rebra. Trajalo je to možda minut-dva dok ga nismo odvojili od devojčice. Tu je došla i jedna lekarka, koja je pogledala devojčicu. Curila joj je krv na stomaku. Roditelji su je poseli u automobil i odjurili prema obližnjem KBC-u Zagreb na Rebro. Tu je ubrzo došao i prijatelj roditelja devojčice i dao mi njihov broj. Javio mi se jutros otac devojčice i rekao da je otpuštena iz bolnice i kako povrede, srećom, nisu teške - rekao je očevidac napada psa na devojčicu u parku Maksimir.

Kaže kako je pas koji je napao devojčicu bio vezan na povocu, ali da je on bio dovoljno dugačak da je pas mogao da dohvati i napadne dete. U šoku je, kaže, bio i vlasnik psa, koji je vikao na psa, tukao ga je, ali, nažalost, sve je to bilo prekasno, jer se on oteo kontroli i napao dete.

PU zagrebačkau nedelju pre podne još nije imala informaciju o navedenom događaju jer verovatno još nisu primili bolničku prijavu.

Video: Čopor pasa napao decu i niko im ništa ne može

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mm

    27. jun 2022 | 07:00

    Trebali ste da odalamite dzukelu po njusci, to je ono sto uspeva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA