≫ 

Portir doma "Rada Vranješević" optužen za obljubu deteta

Portir doma uhapšen je 28. januara nakon što je ovaj slučaj nadležnima prijavio vaspitač Doma koji je došao do informacija da je portir navodno imao polne odnose sa devojčicom

  • 1
Zlostavljanje dece, maltretiranje, silovanje, tužna devojčica Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

A. K., portir Dečijeg doma "Rada Vranješević" iz Banjaluke, optužen je za obljubu deteta mlađeg od petnaest godina i iskorišćavanje dece za pornografiju.

Protiv njega optužnicu je podiglo Okružno javno tužilaštvo Banjaluka 21. juna, a Okružni sud u ovom gradu potvrdio ju je dan kasnije.

Rešenjem Okružnog suda u Banjaluci od 24. juna, optuženom je produžen pritvor i može trajati do izricanja prvostepene presude, a najduže dve godine od dana potvrđivanja optužnice.

Podsetimo, portir doma uhapšen je 28. januara nakon što je ovaj slučaj nadležnima prijavio vaspitač Doma koji je došao do informacija da je portir navodno imao polne odnose sa devojčicom.

Žrtva je vaspitaču ispričala šta joj se dešavalo.

Izvor blizak istrazi je za Nezavisne pojasnio da su o gnusnim radnjama portira nadležni obavešteni mesec dana pre njegovog hapšenja, ali tužioci nisu odmah reagovali i slučaj je pokrenut tek nakon privođenja E. H. (25) iz Modriče zbog sumnje da je zlostavljao istu devojčicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PN

    28. jun 2022 | 16:07

    Prirodni zakoni su jači i stariji od društvenih,prirodna je to potreba i teško uskladiti sa društvenom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA