≫ 

Okončana agonija putnika: Voz stigao u Bar posle skoro 24 sata

Svi putnici će na osnovu priložene kupljene vozne karte moći da izvrše povraćaj dela novčanih sredstava u iznosu od 50 odsto

  • 12
Voz, železnička pruga Foto: Pixabay

Međunarodni voz za Bar, koji je zbog kvara lokomotive stajao satima u stanici Brodarevo, stigao je u Bar, rečeno je Tanjugu u Srbija vozu.

Kako su rekli, voz se, posle stajanja u Brodarevu, na kratko zaustavio i u Virpazaru nadomak Bara kako bi propustio drugu kompoziciju, posle čega je nastavio ka odredištu.

Voz je ranije danas nakon što je stajao u Brodarevu oko 12.05 sati nastavio put sa novom lokomotivom.

Zbog visokih spoljašnjih temperatura došlo je do tehničkog kvara lokomotiva tokom putovanja međunarodnim večernjim vozom za Crnu Goru, koji je juče krenuo iz stanice Zemun za Bar u 19.58 časova, naveli su iz Srbija voza.

Svi putnici će na osnovu priložene kupljene vozne karte moći da izvrše povraćaj dela novčanih sredstava u iznosu od 50 odsto.

Video: Gužve se nastavljaju: I na ulasku u Srbiju veliki broj vozila na graničnom prelazu Bački vinogradi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    4. jul 2022 | 18:43

    23 sata za 560 km. Konj ovu razdaljinu pređe za 18.

  • Dragan

    4. jul 2022 | 19:00

    Bruka i sramota od kad znam za sebe je ovako zato na more idem autom za 50e stignem do sutomora i malo se vozikam po cg i stignem za desetak sati lsgane voznje da budem jasan iz majdanpeka a kso klinac isao sam vozom to je bilo pre trideset godina i vidim da se nista nije promenilo znaci idalje autom a za zeleznice srbije ovo je sramota i treba ih ugasiti totalno jel su bruka za zemlju neefikasni nesposobni pojani kondukteri od kada znam za sebe itd itd

  • Milos

    4. jul 2022 | 19:01

    Brze pruge bas!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA