≫ 

Žena (82) spustila ručnu kočnicu na nizbrdici u Slavonskom Brodu: Auto se sjurio u skelu, petoro povređenih

Teško su povređeni 89-godišnjak, 61-godišnjakinja i 26-godišnjak, dok su 30-godišnjakinja i 82-godišnjakinja koja je vozila lakše povređene

  • 4
Hrvatska policija, Croatian police

Foto-ilustracija: Karl Thomas / allOver Photo / Profimedia

Pet osoba povređeno je u saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju dogodila u Slavonskom Brodu, a koju je skrivila 82-godišnja žena vozač.

Kako javlja policija, nesreća se dogodila u poslepodnevnim satima u ulici Brlićev put, nakon što je žena koja je upravljala vozilom nakon spuštanja ručne kočnice na nizbrdici izgubila kontrolu nad automobilom, sletela sa puta i udarila u građevinsku skelu i stambeni objekat, piše Index.

Teško su povređeni 89-godišnjak, 61-godišnjakinja i 26-godišnjak, dok su 30-godišnjakinja i 82-godišnjakinja koja je vozila lakše povređene. Teško povređenima je pružena lekarska pomoć i zadržani su u bolnici u Slavonskom Brodu. Putnici na zadnjem sedištu nisu koristili zaštitne pojaseve.

Pozvani su i vatrogasci, koji su pomogli pri izvlačenju povređenih iz vozila. Policija protiv 82-godišnjakinje podnosi krivičnu prijavu Opštinskom državnom tužilaštvu u Slavonskom Brodu zbog izazivanja saobraćajne nesreće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA