Uhapšeni Srbi koji su u kući u Zagrebu uzgajali marihuanu: Pronađeno skoro 300 sadnica

Policija je pronašla dve improvizovane laboratorije sa opremom za veštački uzgoj bilja, 11 kilograma lišća i granja marihuane i 680 grama marihuane

  • 0

Policijski službenici PU zagrebačke završili su istragu protiv trojice državljana Republike Srbije zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Sumnja se da su oni u cilju proizvodnje i preprodaje konoplje tipa droga upotrebom uređaja za emitovanje svetlosti, ventilacije i filtriranje vazduha stvorili uslove za veštački uzgoj biljaka u kojima su sadili marihuanu koju su kasnije sušili, usitnjavali, vagali i prepakovali da bi potom tako pripremljenu drogu preprodavali na nezakonitom tržištu.

Naime, policijski službenici su svoju sumnju potvrdili nakon pretresa kuće na području Dubrave koju su koristili uhapšeni. Policija je tom prilikom pronašla dve improvizovane laboratorije sa opremom za veštački uzgoj bilja, 11 kilograma lišća i granja marihuane i 680 grama marihuane, piše Index.

Pronašli su i 284 zasađene stabljike visine od 40 do 140 centimetara, dve vage, opremu za pakovanje i jedan pištolj kalibra 7.65 mm.

Nakon završene istrage, trojica srpskih državljana su predata pritvorskom nadzorniku i protiv njih je podneta krivična prijava.

Video: Zbog raskalašnog života, postali sumnjivi policiji: Veliko hapšenje Srba u Španiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA