U Kninu išarali auto sa srpskim tablicama: Sprejem ispisali "za dom"

Auto smo parkirali ispred kuće. Kad sam ujutro izašla napolje, imala sam šta da vidim. Imam osećaj da je to svima ovde najnormalnija stvar, ali to nikako ne može biti normalna stvar u 21. veku, rekla je žena

  • 15
Sprej za pisanje grafita Foto: Shutterstock

Žena koja je sa mužem iz Australije doputovala u rodni Knin na letovanje ostala je u čudu kada je videla da su joj na automobilu srpskih registarskih oznaka ispisali poruku "za dom", javlja 24sata.

Naime, pozajmili su vozilo beogradskih registracija od brata njenog muža, a vozilo je bilo parkirano pred njenom porodičnom kućom. Baš tu su u sredu, oko 7.30, zatekli automobil sa išaranim natpisom 'Za dom'. Sve su prijavili policiji.

- Auto smo parkirali ispred kuće. Kad sam ujutro izašla napolje, imala sam šta da vidim. Imam osećaj da je to svima ovde najnormalnija stvar, ali to nikako ne može biti normalna stvar u 21. veku. Policija je napravila zapisnik, ali to je materijalna šteta, to košta - rekla je žena.

- Ili da možda napišemo s druge strane 'Spremni' pa da bude kako treba? Inače se ne bih uopšte uzrujavala, ali ovo mora stati u jednom trenutku, to je glupost. Da ljudi imaju drugog posla, ne bi razmišljali o tome i radili takve stvari - dodaje ona.

Ističe da im je policija rekla da takve stvari najčešće rade deca.

- Ako je to istina, onda stvarno živimo u vrlo pogrešnom društvu. To je još žalosnije jer ta deca nisu ni živela u onom sistemu, nisu bila ni učesnici niti u planu - dodaje žena, koja se sa suprugom Srbinom preselila u Australiju još 1996.

- Dođemo ovde, trošimo novac, ulažemo u kuću, i onda vas dočekaju ovakve stvari. Kad se to dogodi, onda se čovek malo zamisli, koliko je to ustvari ispravno - zaključuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Go go

    3. avgust 2022 | 17:19

    Očigledno u Australiji slušate cnn,bbc..., tako da nemate pojma šta se dešava u Evropi.Fašizam u ekspanziji, a Hrvatska je perjanica tog zla.

  • Z

    3. avgust 2022 | 17:15

    Divlje pleme,šta očekujete?

  • Neka I dalje

    3. avgust 2022 | 17:28

    Tamo idu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA