≫ 

Dan žalosti u Grudama zbog okrutnog ubistva Bušića i Grizelja

Dan žalosti obeležiće se spuštanjem zastava na pola koplja na zgradi Opštine Grude kao i na zgradama javnih preduzeća i ustanova kojima je osnivač Opština

  • 0

Načelnik opštine Grude Ljubo Grizelj proglasio je 6. avgust Danom žalosti na području te opštine, povodom okrutnog ubistva Velimira Bušića i Mate Grizelja.

Kako se navodi u odluci, Dan žalosti obeležiće se spuštanjem zastava na pola koplja na zgradi Opštine Grude kao i na zgradama javnih preduzeća i ustanova kojima je osnivač Opština.

Dalje, na Dan žalosti neće se na javnim mestima održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera, a fizičke i pravne osobe koje obavljaju ugostiteljsku delatnost dužne su svoje poslovanje da obavljaju primereno Danu žalosti. Uz to, elektronski i drugi mediji s područja Opštine Grude dužni su da svoje programske sadržaje prilagode Danu žalosti.

Podsećamo, u pucnjavi koja se dogodila u četvrtak u dva sata posle ponoći u mestu Gorica u opštini Grude, ubijene su dve i ranjene još dve osobe.

Video: U Kninu slavlje 27 godina od zločinačke akcije Oluja: Milanović i Plenković se pozdravili radi reda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA