Ovi turisti će dugo pamtiti noćno kupanje na plaži Soline: Neverovatno ko ih je pokrao dok su bili u vodi

Društvo letuje u Biogradu na Moru, a nedavno su oko tri sata noću otišli na noćno kupanje. Ušli su u more, a odmah nakon izlaska iz mora shvatili su kako su pokradeni. Sve tri torbe koje su poneli i ostavili ih na plaži, nestale su

  • 0
Šibenik; foto Ivana Kovačević

Dvojica mladića Adriano Z. iz Austrije, Julian G.iz Nemačke i devojka Barbara P. iz Hrvatske iznenadili su se i šokirali kad su shvatili ko ih je pokrao tokom jednog noćnog kupanja na plaži Soline u Biogradu na Moru, piše Fenix Magazin.

Naime, društvo letuje u Biogradu na Moru, a nedavno su oko tri sata noću otišli na noćno kupanje. Ušli su u more, a odmah nakon izlaska iz mora shvatili su kako su pokradeni. Sve tri torbe koje su poneli i ostavili ih na plaži, nestale su.

- Odmah smo pozvali roditelje. Dok smo ih čekali, pretraživali smo plažu ne bi li nekoga videli. Adriano je ugledao dva starija čoveka ispred jednog kafića i pitao ih jesu li koga videli s torbama. Umesto odgovora, izvređali su nas i pogrdnim rečima nam spočitnuli šta uopšte radimo u ovo doba noći na plaži - prepričava Barbara za Fenix Magazin.

Kad su stigli roditelji, jedan od mladića je na plaži primetio vozilo VW Caddy, i u vozilu ugledao deo svoje torbe.

Kasnije se ispostavilo kako su sve tri torbe bile prekrivene ćebetom i nalazile se u tom vozilu. Otac Adriana Z., upitao je dvojicu muškaraca iz kafića znaju li čiji je automobil, a jedan mu je drsko uzvratio: – Nije to tvoj problem!

- Otac ga je zamolio da ode do vozila kako bi mu nešto pokazao. Muškarac koji ima više od 70 godina bez stida dolazi do automobila, a otac mu malo jačim glasom govori neka otvori vozilo i preda mu torbe koje je ukrao. U protivnom će zvati policiju. Muškarac je to i uradio, nije se izvinio, nije imao srama, samo je ocu kazao neka ne ostavlja stvari pored auta, a to auto je bilo nekoliko metara dalje od mesta gde smo ostavili svoje torbe pre nego što smo ušli u more - prepričava Adriano.

Majka jednog od mladića je rekla kako se u automobilu dvojice starijih muškaraca moglo videti više stvari, verovatno ukradenih.

- Odustali smo od prijave policiji jer smo bilo u šoku, i ko zna bi li uopšte bilo nekog učinka. Radije smo odlučili ispričati sve novinarima kako bi što više ljudi upozorili neka paze na svoje stvari, ne ostavljaju ih i ne veruju nikome, ni starima niti mladima, jer očigledno godine nisu bitne za krađu. Ko bi pomislio da će se dvojica staraca baviti krađom i to u kasnim noćnim satima na nekim plažama. Još smo u šoku jer to je njima očigledno posao. Starci voze unaokolo i kradu stvari turistima a i domaćima, ne biraju kome, ne znam šta rade sa svim tim stvarima. I još su bez srtida i drski - kaže Adriano iz Austrije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA