≫ 

Na mestu udesa našli tuđu ličnu kartu, tek naknadno ustanovljeno ko je stradao u nesreći kod Podgorice

Iz UP su pojasnili da je u vozilu bila pronađena lična karta na ime N.S. (20) iz Podgorice, ali da je daljim radnjama utvrđeno da se N.S. nije nalazio u vozilu, te da dokumenta ne pripadaju smrtno stradalom licu

  • 1
Crnogorska policija

Foto: Nikola Tomić

Dve osobe smrtno su stradale u nesreći koja se u nedelju oko 4 časa dogodila na magistralnom putu Cetinje – Podgorica, u mestu Jankovića krš.

Kako je saopšteno iz policije, stradali su M.D. (21) i I.M. (26), oba iz Podgorice.

Međutim, prvobitna informacija iz Operativno komunikacionog centra policije bila je da je da su u nesreći poginuli M.D. (21) i N.S. (20).

Iz policije su pojasnili kako je došlo do greške prilikom saopštavanja inicijala stradalih mladića. Naime, iz UP su pojasnili da je u vozilu bila pronađena lična karta na ime N.S. (20) iz Podgorice, ali da je daljim radnjama utvrđeno da se N.S. nije nalazio u vozilu, te da dokumenta ne pripadaju smrtno stradalom licu.

- Od strane državnog tužioca je izvršen uviđaj saobraćajne nezgode uz asistenciju ekipe za uviđaje Uprave policije, a kojem je prisustvovao i veštak saobraćajne struke. Pregledom vozila pronađena je lična karta na ime N.S. (20) iz Podgorice i lična karta na ime M.D. (21) iz Podgorice. Daljim preduzetim radnjama policija je došla do saznanja da se lice N.S. nije nalazilo u vozilu, te da dokumenta – lična karta koja glase na ime N.S. ne pripadaju smrtno stradalom licu. Utvrđeno je da su ova dokumenta izgubljena pre oko 20 dana na teritoriji Podgorice, od strane lica na koja ista i glase - naveli su u saopštenju.

Naknadno preduzetim radnjama policija je, kako su saopštili, identifikovala drugu osobu koja je smrtno stradala, reč je o I.M. (26) iz Podgorice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grunf

    8. avgust 2022 | 10:08

    Tog N.S niste zatekli u vozilu što ne znači da nije bio pa napustio mesto nesreće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA