≫ 

Priznao da je izazvao čak 11 požara kod Trebinja: Mladić privođen više puta

Zamenik načelnika Policijske uprave Trebinje je rekao da je ova osoba, koje ima između 20 i 25 godina, više puta privođena, ali je izvršenje prekršaja priznala tek nakon što su ga prilikom poslednjeg požara uočili vatrogasci i pripadnici Oružanih snaga BiH

  • 1
Vatrogasci Trebinje helikopteri MUP Srbije

Printskrin: MUP Srbije

Osoba osumnjičena da je izazvala požar u mestu Duži kod Trebinja priznala je da je to učinila 11 puta, potvrdio je zamenik načelnika Policijske uprave Trebinje Petar Kozjak.

Kozjak je rekao da je ova osoba, koje ima između 20 i 25 godina, više puta privođena, ali je izvršenje prekršaja priznala tek nakon što su ga prilikom poslednjeg požara uočili vatrogasci i pripadnici Oružanih snaga BiH, piše Dnevni Avaz.

On je na konferenciji za novinare apelovao da se građani uzdrže od paljenja vatre na otvorenom, s obzirom na to da trenutne vremenske prilike pogoduju nektrolisanom širenju vatre, te napomenuo da je identifikovano lice koje je izazvalo požar na Čemernu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA