≫ 

Užas u Zenici: Muškarac se skidao i samozadovoljavao kod škole

Prema rečima Zeničanke koja je svedočila ovom nesvakidašnjem slučaju i odlučila da upozori javnost, muškarac je najpre spavao na klupi

  • 4
Zenica manijak u parku Foto-ilustracija: Google maps, Shutterstock

Nesvakidašnji slučaj dogodio se danas u Zenici, tačnije u parku kod Muzičke škole, gde se stariji muškarac usred dana samozadovoljavao.

Prema rečima Zeničanke (identitet poznat redakciji, op.a.), koja je svedočila ovom nesvakidašnjem slučaju i odlučila da upozori javnost, muškarac je najpe spavao na klupi, piše Dnevni Avaz.

Spavao na klupi

- Ovo pišem kako bih upozorila na čoveka koji je danas bio u gradskom parku kod Muzičke škole. Naime, stariji čovek prvobitno je spavao na klupi, a potom je išao iza drveta, skidao se i samozadovoljavao - kaže Zeničanka.

O ovom slučaju, napominje, odmah je obavestila policiju ali je, tvrdi, izostala reakcija.

- Pozvala sam policiju, gde su mi rekli da će uputiti patrolu da izvidi situaciju, ali ni nakon 20 minuta niko se nije pojavio - ogorčena je ona.

Upozorenje građanima

Na kraju je odlučila da fotografiše starijeg muškarca, a kako bi građani Zenice bili upoznati sa ovom situacijom i prepoznali nastranog muškarca.

- U slučaju da ga neko sretne da znate o kome se radi - zaključila je ona.

Video: Ovo je kuća u Batajnici u kojoj je počinjeno ubistvo i samoubistvo: Telegraf na licu mesta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    11. avgust 2022 | 08:12

    Реакција и полиције и инспектората и комплетног система града Зеница је изостала 1992 године када су у тој школи мучили Србе. Никада нико за то одговарао није....

  • Невена

    11. avgust 2022 | 13:58

    Сабина сви који су чинили злочине са стране Срба су одговарали . Одговорно ти тврдим да су и људи који су били невини осуђени да дуги низ година затворске казне. Срамота је да за доказано убиство српског дјетета буде онако мала казна. Срамота и то велика.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA