Mrtav pijan krenuo da beži od policije koja ga je zaustavila: Policajca vukao 100 metara po putu

Nakon što je I. S. saopšteno da je lišen slobode, odgurnuo je policijskog službenika, a potom startovao automobil i krenuo, iako mu je policajac naredio da stane

  • 1
Voznja, vozac, pivo, pijani vozac Foto: Shutterstock

Policija u Republici Srpskoj uhapsila je I. S. sa područja opštine Petrovo, zbog sumnje da je izvršio krivično delo Sprečavanja službenog lica u vršenju službene radnje.

I. S. je, kako se navodi, sinoć oko 22 sata, zaustavljen na regionalnom putu u mestu Karanovac, prilikom čega je ustanovljeno da vozi pod dejstvom alkohola.

Alkotestom je ustanovljeno da ima 1,94 promila alkohola u krvi. Kada su mu policajci saopštili da mora na trežnjenje, nastao je haos.

Naime, nakon što je I. S. saopšteno da je lišen slobode, odgurnuo je policijskog službenika, a potom startovao automobil i krenuo iako mu je policajac naredio da stane.

- Policijski službenik je fizičkom snagom pokušao da zaustavi lice i vozilo prilikom čega je istog vukao vozilom oko 100 metara - navodi se u saopštenju.

Srećom, policajcu su konstatovane samo lakše povrede i on je zbrinut u obližnjem domu zdravlja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    11. avgust 2022 | 08:23

    Физичком снагом је покушао да заустави возило ! ? Како је тај полицајац прошао систематски преглед то јест психо тестове ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA