≫ 

Stranac preparkiravao auto pa slučajno pregazio vlastito dete? Detalji tragedije u Hrvatskoj

Po završetku policijskog uviđaja i kriminalističkog istraživanja koje je u toku, muškarac će biti krivično prijavljen za izazivanje saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom

  • 0
Zagreb hrvatska policija uviđaj Foto: Tanjug/HINA/DAMIR SENICAR

U Domu zdravlja Imotski u petak je umrlo dete od zadobijenih povreda nakon što je u mestu Runovići preko njega prešlo vozilo, izvestila je splitsko-dalmatinska policija.

Nekolicina stanovnika Runovića s kojima je razgovarao Jutarnji list sam užas nisu videli, već su načuli da se tragedija zbila na imanju koje se iznajmljuje u obližnjem zaseoku Podosje.

Prema informacijama iz sela, navodno je tragediju napravio strani državljanin koji je, s ciljem da preparkira vozilo, slučajno pregazio vlastito dvogodišnje dete koje je trčkaralo po dvorištu.

Ove informacije nisu zvanično potvrđene.

Po završetku policijskog uviđaja i kriminalističkog istraživanja koje je u toku, muškarac će biti krivično prijavljen za izazivanje saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom.

Da li je eventualno bio pod uticajem nečega, biće poznato nakon analize krvi i urina.

Video: Majka pretrčava ulicu kod Hrama: Nosi dete u naručju, pešački joj pred nosem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA