≫ 

"Bio je izuzetno povučen, nije nam se mnogo obraćao": Kolege i komšije otkrivaju detalje o ubici sa Cetinja

Vuk Borilović je ubio 11 ljudi, među kojima i dvoje dece

  • 10
Vuk Borilović  Cetinje pucnjava masakr

Printskrin: SDCG

Prema informacijama Pobede, Vuk Borilović je nekoliko dana pre tragičnog događaja na Cetinju u kojem je ubio 11 ljudi, suprugu i četvoro dece odvezao u jedan grad na Crnogorskom primorju, da bi se potom vratio u rodni grad.

Očito je u svojoj glavi Borilović – mirni i povučeni radnik Nacionalnog parka ,,Lovćen“, kako ga opisuju kolege – već osmislio zločinački plan.

Njegove kolege pričale su da je poslednjih nekoliko meseci bio izuzetno povučen, da je malo sa kime razgovarao na poslu.

Prema informacijama našeg lista, nakon razgovora sa ljudima iz naselja Medovina, Borilović je bio u poslednje vreme izuzetno podozriv, nepoverljiv prema komšijama sa kojima godinama živi, pokazivao je i neke znake paranoičnog ponašanja, ali ipak niko nije mogao da nasluti što će se 12. avgusta desiti u crnogorskoj prestonici.

Komšijama se nije mnogo obraćao niti sa njima razgovarao.

Iz Kliničkog centra je saopšteno, povodom jučerašnje tragedije na Cetinju, da se u toj ustanovi na lečenju nalaze četiri pacijenta, od kojih je jedan životno ugrožen. Dva pacijenta u cetinjskoj bolnici su van životne opasnosti.

Jedan pacijent je trenutno stabilan, van životne je opasnosti i smešten je na Klinici za neurohirurgiju, prenose Vijesti.me.

- Drugi pacijent je nakon prijema operativno zbrinut, ima povrede moždanih struktura i koštanih struktura glave, grudnog koša, životno je ugrožen i nalazi se u Centralnoj intenzivnoj jedinici - navode iz KCCG-a.

Treći pacijent ima povredu trbušnih organa, dominantno jetre, operativno je zbrinut i na mjerama dalje intenzivne terapije i monitoringa koji je takođe smešten u intenzivnoj jedinici.

- Četvrti pacijent ima povrede vrata, grudnog koša, otvoreni prelom desne nadlaktice, takođe operativno zbrinut i dalje zahteva tretman u intenzivnoj jedinici - saopštili su iz Kliničkog centra.

Direktor cetinjske bolnice Ivan Ivanović rekao je za TVCG da su dve osobe - muškarac i žena, hospitalizovane u toj bolnici nakon ranjavanja u jučerašnjoj tragediji, stabilnog opšteg stanja.

- Van životne su opasnosti - kazao je Ivanović, kako prenosi Portal RTCG.

On je naveo da su u tu bolnicu juče oko 16 sati počeli da pristižu prvi pacijenti.

- Nažalost, među njima su bile dve osobe kojim je po prijemu konstatovana smrt. Tri pacijenta su transportovana u KCCG - dodao je Ivanović.

Video: Iznose se tela ubijenih u masakru na Cetinju: Najveći zločin u novijoj istoriji Crne Gore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    13. avgust 2022 | 10:55

    Sad je sve gotovo,nesreca i zalost velika a po obicaju ,tri dana ce se pricati,sve zaboraviti i niko nece izvuci pouku iz ovoga pogotovo institucije sistema,

  • Невена

    13. avgust 2022 | 11:53

    Мало сам погледала и то не бих баш рекла обзиром на његове ФБ објаве. Милогорац и то тешке категорије....

  • Gale

    13. avgust 2022 | 11:19

    Opravdanje ne postoji, ali treba sve ispitati pa ako ga je neko nekim potezom isprovocirao i taj ne treba proći nekažnjeno. Saučešće svim porodicama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA