≫ 

Crnogorac u branicima vozila sakrio 40 kg marihuane, vredne 50.000 evra: Pao na granici na izlazu iz Crne Gore

A.R. je, kako su saopštili iz policije, uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

  • 1
Marihuana, krijumčarenje, branik, Crna Gora

Foto: MUP Crne Gore

Na graničnom prelazu Ilino Brdo uhapšen je A. R. (43) nakon što je u njegovom vozilu pronađeno oko 40 kilograma marihuane, saopštila je crnogorksa policija. 

- U nedelju oko 10.15 sati graničnoj kontroli na graničnom prelazu Ilino Brdo, na izlazu iz Crne Gore, pristupilo je vozilo marke 'Fiat Croma', podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao A.R. (43) -  kazali su iz Uprave policije.

Granična policija je, kako se dodaje u saopštenju, u saradnji sa službenicima Uprave prihoda i carina i pripadnicima Centra bezbednosti Nikšić, a postupajući po operativnoj informaciji, izvršila detaljan pregled putničkog motornog vozila.

- Tom prilikom je u prednjem i zadnjem braniku, u specijalno napravljenim bunkerima, pronađeno 37 pakovanja opojne droge marihuana ukupne težine oko 40 kilograma, vrijednosti od oko 50.000 evra -  navodi se u saopštenju.

A.R. je, kako dodaju iz policije, uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nije valjda

    15. avgust 2022 | 07:04

    Zasto ne radi nijedan Crnogorac, zao sto se svi bave Drogom, to su maloumnici koji ne razmisljaju o nicemu samo da bi najlakse dosli Do nivca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA