Objava voditeljke Ivane o zlostavljanoj ženi potresao mnoge: "Nasilnik uskoro izlazi iz zatvora"

Ivana je pisala o slučaju koji je 2019. godine šokirao Hrvatsku

  • 0
Ivana Paradžiković Foto: Instagram/ivanaparadzikovic

Ivana Paradžiković, bivša urednica, novinarka i bivša voditeljka emisije ‘Provjereno‘ objavila je na svom Instagram profilu potresnu priču o ženi koju je bivši suprug gotovo na smrt pretukao, prenosi Dnevnik.hr.

Reč je o slučaju koji je 2019. šokirao Hrvatsku.

"Stariji sin se uznemirio i vrištao. Dok me mlatio vani ispred auta, deca su to sve videla, a kasnije kad me mlatio u gepeku, samo su čuli moje vriske", svedočila je tada Mihaela u emisiji ‘Provjereno‘ o nasilju bivšeg muža koji je ranije razmišljao o svešteničkom pozivu.

Status Ivane Paradžiković prenosimo u celosti:

"Ovo je Mihaela. Pogledajte je. Predivna mlada žena, brižna majka, jedna od hrabrijih koje sam upoznala tokom karijere.

A sada pogledajte druge slike.

Nastale su onoga dana kada me prvi put zvala.

Bila je u bolnici u paničnom strahu. Čudom je preživela...jer on je metalnim tegovima ciljao samo glavu, dok je sa zadnjeg sedišta to gledalo njihovo dvoje maloletne dece.

Spasili su je dvoje hrabrih slučajnih prolaznika.

Bivši muž, nasilnik, završio je u zatvoru. Ovih me dana, Mihaela opet zove. U istom je strahu.

Nestabilna, agresivna i opasna osoba, kako su ga procenili psihijatrijskim veštačenjem, izlazi iz zatvora...i kako je zapretio, završiće započeto!

Promenila je ime, promenila adresu, ali Mihaela zna...on će je pronaći. Svaki put do sada ju je pronašao. Aljkavošću birokratije njena bi nova adresa završila u sudskom spisu koji ide i njemu na uvid!

Ili bi neko u njeno ime u MUP-u zatražio sva njena prebivališta. A taj neko nije ona! Najluđe od svega je predlog Centra za socijalni rad? Pomoći će joj tako što ce joj oduzeti decu jer oni brinu o njihovoj sigurnosti, a uz majku kojoj su stavili metu na čelo i ona ce biti ugrožena!! Mihaela pokojna, deca siročad. Problem rešen?

Želudac me boli dok ovo pišem.

Prekjuče je bio nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama. Svima puna usta osude, promene zakona, strožih mera...U stvarnom se životu događa ovo.

Možemo li spasiti jednu ženu za početak?…dok opet ne bude prekasno...

Pomozite. Dajte joj snagu. Šerujte".

Podsetimo, Mihaela je preživela napad koji se dogodio u februaru 2019. godine, ispred zgrade u kojoj je živela.

Mihaela je prilikom napada zadobila višestruke prelome lubanje, potpuno smrskanu šaku, ranu i podliv ispod oka i 13 rana za šivenje i zaostale komadiće metala u glavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA