≫ 

Uzrok smrti tri člana porodice Krstić: Trka pijanih vozača BMW-a i mercedesa

Čerkici se još bore za život, dečak je na licu mesta pogiinuo

  • 6

Teška saobraćajna nesreća koja se dogodila sinoć u kojoj su četiri osobe smrtno stradale, među kojima su roditelji i dečak od 9 godina, a čijoj se ćerkici od 3 godine još bore za život, uzrokovana je prekomernom konzumacijom alkohola i trkom automobila, neslužbeno saznaje Klix.ba. Mostar se oprašta od svojih građana koji su tragično stradali zbog nečije bahatosti.

Kako saznaju, u alkoholizovanom stanju su se trkali  M.P. u vozilu BMW X5 i M.D. u mercedesu kojem je izmereno 2,5 promila alkohola u krvi. Smrtno je stradao hercegovački biznismen Mate P. koji je upravljao BMW-om, a koji se tom prilikom s prijateljem vraćao s jednog krštenja.

Koliko su brzo vozili, najbolje pokazuje prizor automobila koji su nakon nesreće potpuno devastirani i nad njima će se vršiti vještačenje danima u cilju rasvjetljavanja stravične nesreće.

Trkali se iz Mostara prema Čapljini

Oni su se utrkivali iz smera Mostara prema Čapljini i u mestu Buna-Zaton u blizini Bunskih kanala usmrtili gotovo čitavu porodicu koja je putovala iz suprotnog smera.

Uviđaj koji su obavili pripadnici Policijske uprave Mostar, pod rukovodstvom dežurnog tužitelja, trajao je više od pet sati, saobraćaj je bio zaustavljen.

Tela nastradalih su prevezena u mrtvačnicu Bijeli Brijeg te će se po nalogu tužilaštva raditi obdukcija, dok su sva vozila prevezena u krug MUP-a HNK u Mostaru te će se nad njima provesti detaljno veštačenje u cilju rasvetljavanja slučaja i okolnosti pod kojim se dogodila stravična nesreća koja je Hercegovinu zavila u crno.

POGINULA JE MARIJANA, POGINUO JE NJEN MUŽ I SINČIĆ

Na Facebook stranicima HDZ-a BiH objavljena je vest o smrti njihove članice Marijane Krstić, koja je sa suprugom i devetogodišnjim sinom poginula u teškoj nesreći kod Bunskih kanala nedaleko od Mostara, piše Vecernji.ba.

"S neizmernom tugom i boli javljamo da je tragično preminula naša članica Marijana Krstić zajedno sa svojim suprugom i sinom. Marijana je bila dugogodišnja istaknuta članica HDZ-a BiH TO Ortiješ i ostavila neizbrisiv trag u svome radu i delovanju. Porodici izražavamo iskreno saučešće. Počivali u miru Božjem!", stoji u objavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBE

    25. septembar 2022 | 15:07

    Dokle više !!!

  • Lord

    25. septembar 2022 | 16:23

    Ocigledno da nekome ne odgovara da se menjaju zakoni,i da se ovakvi slucajevi tretiraju kao ubistvo,jer onda nema mesta muljazi,mito i korupcija cvetaju na brdovitom Balkanu...

  • Vla

    25. septembar 2022 | 18:29

    Nema dovoljno velike kazne za ovakvo ubistvo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA