Ceo Mostar tuguje za Krstićima, devojčica majku doziva: U nesreći izgubila i tatu i brata

Devojčica se nalazi u stabilnom stanju

  • 0

U užasnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu veče kod Mostara stradali su Boris (35) i Marijana Krstić (34) i njihov devetogodišnji sin Roberto, dok je njegova trogodišnja sestrica sa teškim telesnim povredama prebačen u bolnicu i lekari su uspeli da je stabilizuju.

Kako piše na Fejsbuk stranici Mostar moj info, devojčici je operisana oštećena jetra i odstranjena joj je slezina.

- Spojeni su lomovi na malenoj nozi... Ali, ništa je ne boli koliko to što mama ne dolazi... Shrvane joj bake ne mogu obećati da će doći niti joj mogu kazati kako više neće doći nikada... A ona i dalje pita i ne shvata zašto je u svojoj boli ostavljena, bez maminog zagrljaja... Zašto je tata i braco ne drže za ruke...Tri su joj godine! Ona nije smela upoznati takovu bol! Nije smela! - stoji u potresnom statusu na Fejsbuk stranici.

U Mostaru je sutra proglašen Dan žalosti zbog tragične pogibije.

Podsetimo, u nesreći je stradao i Mate P. (46) koji je upravljao vozilom "BMW X5". Iako su se pojavile brojne spekulacije o uzroku nesreće, među kojima je i ta da je do nesreće došlo kada se Mate P. utkrivao sa "mercedesom" kojim je upravljao Mile D. (31).

Povodom brojnih spekulacija oglasili su se i iz Tužilaštva.

- Zbog težine samog slučaja i tragičnih posledica, Tužilaštvo HNK obaveštava javnost da preduzima sve zakonom propisane mere i radnje, te da su naložena sva neophodna veštačenja (obdukcija tela smrtno stradalih osoba, veštačenje tehničke ispravnosti vozila, prometno-tehnička, medicinska i ostala potrebna veštačenja), kao i da će se preduzeti i druge istražne radnje s ciljem potpunog rasvetljavanja svih okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nezgode s tragičnim posledicama - naveli su iz Tužilaštva HNK.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA