≫ 

Uhapšen napadač na zamenika splitskog gradonačelnika: Skrivao se više od 20 dana

Splitska policija privela je muškarca osumnjičenog za napad na dogradonačelnika Bojana Ivoševića početkom septembra. Nad njim je u toku kriminalistička obrada.

  • 0
Bojan Ivošević

Printskrin: Youtube/HRT Nedjeljom u 2

U toku je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim muškarcem koji se dovodi u vezu sa napadom na zamenika splitskog gradonačelnika Bojana Ivoševića, potvrdila je za Dnevnik.hr u ponedeljak uveče portparolka PU splitsko-dalmatinske Antonela Lolić.

Incident se dogodio 3. septembra ove godine na Kruševića gumnu. Tog posle podneva Ivošević je zatražio lekarsku pomoć, a utvrđeno je da je zadobio lakšu povredu glave, nakon što ga je udario muškarac.

Kako je Ivošević kazao, reagovao je na porodično nasilje u susedstvu. Nakon što ga je udario u glavu, napadač je pobegao.

Navodno je osumnjičeni muškarac u toj zgradi živeo kao podstanar s partnerkom i detetom, no nakon incidenta s Bojanom Ivoševićem više se u taj stan nisu vratili, navode lokalni mediji.

- U kući do moje duže vremena je trajala galama, a kasnije je to prešlo u ženske urlike. Izašao sam iz kuće na ulicu i video kroz prozor muškarca koji se nalazio iznad ženske osobe kako je vuče i urla na nju. Samo sam s ulice zavikao: "Prestani da se dereš", a onda je muška osoba koju ja ne poznajem i koja se, pretpostavljam, tu doselila pre nekoliko meseci, skočila kroz prozor na jedan zid te je krenuo prema meni i udario me šakom u lice - ispričao je Ivošević tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA