Građani pale sveće, traže pravdu: Bolne scene u Mostaru posle pogibije porodice Krstić

U nesreći je poginula tročlana porodica Krstić iz Mostara, bračni par Boris (35) i Marijana (34) i njihov sin Roberto (9), dok je njihova trogodišnja kćerka zadobila povrede opasne po život i na lečenju je u SKB-u Mostar

  • 0

Stotine građana Mostara večeras se okupilo na trgu ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače kako bi zapalili sveće za tročlanu porodicu Krstić koja je u subotu tragično stradala u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu u mestu Buna-Zaton kod Mostara.

Paljenje sveća organizovano je putem Fejsbuk grupe ''Pravda za porodicu Krstić'' u kojoj građani traže da se krivci za ovu tragediju privedu pravdi, piše Klix.

U nesreći je poginula tročlana porodica Krstić iz Mostara, bračni par Boris (35) i Marijana (34) i njihov sin Roberto (9), dok je njihova trogodišnja kćerka zadobila povrede opasne po život i na lečenju je u SKB-u Mostar.

Tročlana porodica Krstić je danas ispraćena na večno prebivalište i uz more prolivenih suza i izrečenih molitvi sahranjena u rimokatoličkom groblju u mostarskom naselju Ortiješ.

Zbog tragične smrti mostarske porodice gradonačelnik Mostara Maro Kordić je proglasio Dan žalosti u tom gradu.

Prema nezvaničnim informacija, tragično stradala mostarska porodica Krstić je žrtva utrkivanja i nesavesne vožnje druga dva automobila na putu, BMW-a i Mercedesa. Četvrta poginula osoba u ovoj nesreći je vozač BMW-a Mate Primorac, koji je danas sahranjen u Čitluku.

U nesreći su učestovala četiri vozila, a četiri osobe su smrtno stradale i još četiri teško povređene.

U cilju rasvetljavanja slučaj koji je šokirao BiH je Kantonalno tužilaštvo HNK naložilo obdukciju tela stradalih i veštačenje svih automobila koja su učestvovala u saobraćajnoj nesreći te preduzima sve zakonom predviđene istražne radnje da rasvetli okolnosti koje su dovele do tragične nesreće.

Video: Poginuo mladić, automobilom se zakucao u drvo: Teška saobraćajna nesreća kod Gajdobre

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA