≫ 

Upao u sobu rehabilitacionog centra i počeo da uzima šta mu je došlo pod ruku: Uhapšen muškarac u Crikvenici

Savladavši visinu, došao je na terasu spavaće sobe prvog sprata i ušao u sobu koju koristi 67-godišnjak. Ispreturao je sve i uzeo čoveku novac, pobegavši putem kojim je i došao

  • 0
Hrvatska policija kola automobil Foto: Shutterstock

Zahvaljujući brzoj reakciji crikveničke policije, sa ukradenih 1.200 kuna (oko 160 evra) iz sobe zdravstvene ustanove u Crikvenici, kradljivac nije dugo uživao na slobodi.

Lisice na ruke stavljene su 38-godišnjem lopovu za kojeg je utvrđeno da se juče, s ciljem sticanja protivpravne imovinske koristi, popeo na zid zgrade rehabilitacionog centra, piše Jutarnji list.

Savladavši visinu, došao je na terasu spavaće sobe prvog sprata i ušao u sobu koju koristi 67-godišnjak. Ispreturao je sve i uzeo čoveku novac, pobegavši putem kojim je i došao.

Uhapšen je nedaleko od mesta događaja i tom prilikom je kod njega pronađen deo ukradenog novca, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja uz krivičnu prijavu zbog teške krađe predat je pritvorskom nadzorniku. Ispitan je u prostorijama riječkog Opštinskog državnog tužilaštva koje je za kršioca zakona od sudije istrage Županijskog suda u Rijeci zatražilo određivanje jednomesečnog istražnog zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA