≫ 

Devojčica, jedini preživeli član porodice Krstić, izlazi iz bolnice: Imala brojne operacije, sad je stabilno

U nesreći u kojoj su stradali otac, majka i njihov sin, učestovala su četiri vozila, a četiri osobe su poginule

  • 1

Trogodišnja devojčica G.K., jedini preživeli član mostarske porodice Krstić, koja je stradala u saobraćajnoj nesreći na Buni, uskoro će biti otpuštena iz bolnice. Ona je zadobila teške povrede zbog čega je i operisana, a trenutno je u stabilnom stanju.

Kako je Klix.ba potvrđeno trogodišnjoj devojčici su svi nalazi uredni ili bolji nego što su bili, pa če uskoro biti otpuštena iz bolnice na kućno lečenje, koje će trajati jako dugo.

- Moraće još godinu dana da nosi longete. Ali CT glave joj je uredan i svi nalazi su joj uredni ili puno bolji nego što su bili. Planira se otpust uskoro na kućnu negu, ali nije još određen tačan termin - rečeno je za Klix.ba iz mostarske bolnice.

Trogodišnja G.K. je zadobila povrede opasne po život i lekari su je hitno operisali u SKB-u Mostar, dok su njen otac Boris (35), majka Marijana (34) i brat Roberto (9) nastradali u automobilu Renault Scenic na licu mesta. Nesreća se dogodila na magistralnom putu M-17 u mestu Buna kod Bunskih kanala.

Stotine građana Mostara nedavno se okupilo na trgu ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače kako bi zapalili sveće za tročlanu porodicu Krstić.

Paljenje sveća organizovano je putem Fejsbuk grupe ''Pravda za porodicu Krstić'' u kojoj građani traže da se krivci za ovu tragediju privedu pravdi, piše Klix.

Podsetimo, u nesreći nadomak Mostara živote su izgubili Boris (34), Marijana (35) i Roberto (9) Krstić, dok je četvrta članica porodice, mala Gabrijela (3) preživela i nalazi se u bolnici i svi se mole za njen oporavak.

Prema nezvaničnim informacija, tragično stradala mostarska porodica Krstić je žrtva utrkivanja i nesavesne vožnje druga dva automobila na putu, BMW-a i Mercedesa. Četvrta poginula osoba u ovoj nesreći je vozač BMW-a Mate Primorac.

U nesreći su učestovala četiri vozila, a četiri osobe su smrtno stradale i još četiri teško povređene.

Video: Razgovarali smo s Tarom (13) koja je oduševila ceo region skokom s mosta u Mostaru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA