≫ 

Pijani Splićanin tukao ženu i ćerku, određen mu pritvor: Iznervirao se zbog izbora u BiH

Muškarac je uhapšen pod sumnjom da je poslednje dve godine psihički zlostavljao suprugu i ćerku nazivajući ih pogrdnim imenima jer ona ima srpsko- bosansko poreklo

  • 1
Nasilje u porodici, porodično, pijan muž, pijandura, pijanac, alkoholičar bije ženu, Foto-ilustracija: Shutterstock

Županijski sud u Splitu je odredio jednomesečni istražni zatvor 56-godišnjem pomorcu iz Splita koji je u nedelju suprugu izudarao stolicom, a zatim je šakom udario i svoju ćerku.

Prema nezvaničnim informacijama Slobodne Dalmacije, Splićanin se pod uticajem alkohola bio jako iznerviran dok je na televiziji pratio rezultate izbora u BiH.

Muškarac je uhapšen pod sumnjom da je poslednje dve godine psihički zlostavljao suprugu i ćerku nazivajući ih pogrdnim imenima jer ona ima srpsko- bosansko poreklo.

Jastukom joj pritisnuo glavu

Sve je kulminiralo u nedelju u 17 sati nakon ručka kada je vidno pijani 56-godišnjak bez povoda počeo da psuje suprugu zbog njenog porekla.

Kako bi izbegla fizički napad, žena je situaciju pokušala da okrene na šalu, ali je nasilnik uzeo jastuk i njime je udario. Potom je sa svojih 110 kilograma težine legao na ženu i stavio joj jastuk na glavu. Pritiskao ju je i vređao.

Suprugu dva puta udario stolicom

Tada je njihova punoletna cerka izašla iz sobe i vikala na oca da pusti majku. Prema policijskom izveštaju, to je ženi spasilo život jer je suprug mogao da je uguši. Nasilnik je tada krenuo prema ćerki, a majka je stala između njih, a on je zbog pijanstva izgubio ravnotežu i pao, piše Slobodna Dalmacija.

Nakon što ga je ćerka pokušala da smiri situaciju, otac ju je uhvatio za vrat. Majka ga je vukla, što ga je kratko omelo, mežutim, onda je čerku udario šakom. Supruga ga je tada polila vodom, on se okrenuo prema njoj, sapleo se i pao i udario glavom. Tada je počeo da krvari, a to ga je dodatno razbesnelo.

Suprugu je gurnuo na pod, uzeo stolicu i njom dva puta udario ženu. Prvi udarac je dobila u ruku, a drugim joj je razbio glavu. Majka i ćerka uspele su nekako da pobegnu iz stana, a zatim su nazvali porodicu.

Policija je odmah uhapsila 56-godišnjaka, a žena je prevezena u bolnicu.

Muškarcu je određen pritvor u trajanju od 30 dana.

Video: Snimak divljanja Torcide u Portugaliji: Preplašeni ljudi s decom beže pred razjarenim huliganima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA