Konačno lepe vesti: Trogodišnja devojčica puštena iz bolnice, u saobraćajki izgubila roditelje i brata

Stotine građana Mostara nedavno se okupilo na trgu ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače kako bi zapalili sveće za tročlanu porodicu Krstić

  • 4

Trogodišnja G. K. čiji su roditelji Boris (35) i Marijana (34) i brat Roberto (9) Krstić nastradali u saobraćajnoj nesreći koja se 24. septembra u večernjim satima dogodila na magistralnom putu M-17 u mestu Buna-Zaton, južno od Mostara, otpuštena je iz bolnice (SKB) Mostar, potvrđeno je u petak za "Avaz" iz ove ustanove.

Trogodišnja G.K. je zadobila povrede opasne po život i lekari su je hitno operisali u SKB-u Mostar, dok su njen otac Boris (35), majka Marijana (34) i brat Roberto (9) nastradali u automobilu Renault Scenic na licu mesta. Nesreća se dogodila na magistralnom putu M-17 u mestu Buna kod Bunskih kanala.

Stotine građana Mostara nedavno se okupilo na trgu ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače kako bi zapalili sveće za tročlanu porodicu Krstić.

Paljenje sveća organizovano je putem Fejsbuk grupe ''Pravda za porodicu Krstić'' u kojoj građani traže da se krivci za ovu tragediju privedu pravdi, piše Klix.

Podsetimo, u nesreći nadomak Mostara živote su izgubili Boris (34), Marijana (35) i Roberto (9) Krstić, dok je četvrta članica porodice, mala Gabrijela (3) preživela i nalazi se u bolnici i svi se mole za njen oporavak.

Prema nezvaničnim informacija, tragično stradala mostarska porodica Krstić je žrtva utrkivanja i nesavesne vožnje druga dva automobila na putu, BMW-a i Mercedesa. Četvrta poginula osoba u ovoj nesreći je vozač BMW-a Mate Primorac.

U nesreći su učestovala četiri vozila, a četiri osobe su smrtno stradale i još četiri teško povređene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    7. oktobar 2022 | 18:55

    Saučešće nastradalima, ubi ih tatin sin budala! Da je taj andjeo ziv i zdrav, Bog da joj podari avu srecu ovog sveta

  • Ana

    7. oktobar 2022 | 19:38

    Srce, želim ti puno sreće. Čuvaj te to dete kao oči u glavi. Kad pomislim da je zbig tuđeg ludila ostala sama.

  • maki taki

    7. oktobar 2022 | 23:14

    Dušica mala, kako će joj nedostajati svi, najviše mama.🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA