Novobeogradski blokovi u spotu britanskog muzičara: Brutalna panorama, intenzivna muzika i neobičan ples stopili se u jedno (VIDEO)

Da li vam se dopadaju Blokovi u ovoj varijanti?

  • 0

Brutalni, ogoljeni, a istovremeno dostojanstven izgled Blokova usred noći zabeležen je u spotu "Osobenost" (Singularity) enegleskog producenta i muzičara Džona Hopkinsa.

Čovek koji je sebi stvorio ime na polju elektronske muzike izabrao je da između visokih betonskih fasada i mokrih prolaza snimi spot za naslovnu numeru svog četvrtog albuma.

Džordž R.R. Martin je otkrio detalj o šestom nastavku "Igre prestola", ali i zbog čega ne želi da ide u Hrvatsku

Intenzivna muzika zaista savršeno odgovara okruženju. Spot počinje u maglovitoj šumi, a onda se najednom prelazi na panoramu blokova, sa gotske na industrijsku scenu, gde muškarac u kožnoj jakni sreće ženu koja se spušta sa neba, lebdeći između višespratnica.

 
 
 
View this post on Instagram
Proud to show you the single most epic video I’ve ever had made. Singularity, directed by Seb Edwards. Link in bio.A post shared by Jon Hopkins (@mrjonhopkins) on

Od tog trena njih dvoje, kroz složen, a elegantan ples u kome simuluraju borbu i kontrolu, prate muziku i uz nju krše granice fizičke realnosti. Njihov nasilni balet ispituje i odnos moći polova, destrukciju i odbranu.  Zbog svega toga spot pruža jedno intenzivno i emotivno i kinematografsko iskustvo.

Video je izašao prošle nedelje i već je pokupio brojne komplimente.

Pogledajte sami, pa nam u komentarima napišite kako vam se u ovoj varijanti dopadaju Blokovi?

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA