Sanja Marinković čitaocima Telegrafa preporučuje tri knjige

Na njenoj listi preporuka našlo se ponešto i za najmlađe, ali i za one starije čitaoce

  • 1

U toku je Sajam knjiga, pa veliki broj posetilaca koristi priliku da obiđe ovu manifestaciju. Kupuju se enciklopedije, ljubavni i krimi romani, naučna literatura, dečije knjige, a ono što je za svaku pohvalu jeste činjenica da Srbi vole da čitaju i da to svake godine pokazuju u sve većem broju.

Isto tako i poznate ličnosti vole da posećuju Sajam knjiga, pa je poznata voditeljka Sanja Marinković samo za čitaoce portala Telegraf.rs preporučila tri knjige na koje treba da obradite pažnju.

Aleksandra Prijović vam preporučuje tri knjige uoči početka dugo čekanog Sajma

"Vodič kroz ljubavnu istoriju Beograda"

- Dobila sam je na poklon od kolege Draga Jovanovića. Uz nju sam provela dane u Zanzibaru ispod suncobrana, uživajući u pričama slavnih ljubavi koje mi služe i kao inspiracija za razgovore sa gostima - kaže voditeljka.

"Ne gledaj preko ramena"

- Ključna rečenica koja opisuje moje stavove u ljubavi je i lajt motiv glavne junakinje knjige. "Birala je muškarce sa kojima joj neće biti neopisivo dosadno. Verovala da ljubav i brak ne treba da budu mučeništvo. Imala je samopoštovanje čak i kada nije imala samopouzdanje i podršku okoline" - ističe Sanja.

Tom Gejts

- Svi roditelji koji su od rođenja naučili decu da je Sajam knjiga najradosnija svetkovina, kao što Strahinja i moji bratanci sa nestrpljenjem iščekuju narednu nedelju, neće otići kući bez Toma Gejtsa - dodaje naša sagovornica.

Čitajte nas i dalje, jer vam donosimo još preporuka poznatih ličnosti, kako bi što lakše izabrali štivo za čitanje.

(Telegraf.rs/I.C./A.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    24. oktobar 2018 | 11:33

    Sanju Marinković izuzetno poštujem i cenim njen rad, ali kada joj čujem glas... QQQQ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA