Posetite promociju knjige "Izvan ogledala" Marije Jevrosimović

Spisateljica će se družiti sa čitaocima i potpisivati knjige

  • 0

Roman "Izvan ogledala", prvo delo spisateljice Marije Jevrosimović, osvojilo je publiku na prečac. Svojom jedinstvenom i neponovljivom pričom spisateljica pruža svojoj publici ugodno putovanje kroz šaroliki spektar emocija i međuljudskih odnosa, kao i upoznavanje neverovatnih predela Amsterdama.

Njena publika će imati priliku da se druži sa Marijom tokom ovogodišnjeg Međunarodnog beogradskog sajma knjiga. Ona će danas 22.10. u periodu od 15h do 16h družiti sa svojim čitaocima i potpisivati knjige na štandu izdavačke kuće "Vukotić Media" (štand 1320) u Hali 1.

Marijina priča o Amsterdamu pogodiće svakoga ko je nekada živeo u tuđini i ko se svakog dana pita po čemu se razlikuje Srbija (FOTO)

Marija Jevrosimović Foto: Privatna arhiva

Marijno delo "Izvan ogledala" prati četvoro ljudi iz država bivše SFRJ koji se spletom okolnosti sreću u Amsterdamu. Kroz ovu živopisnu knjigu čitaoci prate njihov razvoj, romantične zaplete ali i njihovo druženje, kroz koje se otkrivaju životne istine izvan tradicionalnog okruženja.

Likovi u njenom romanu su psihološki profili, predstavljeni na humoristično-satiričan način i prenaglašeni u svojim specifičnostima i nesavršenostima. Marija smatra da je na čitaocima da ocene da li su možda i njihova porekla prepoznatljiva po svojim osobenostima.

Ceo doživljaj dopunjuje i neverovatni Amsterdam, čiji predeli kao i sudar balkanske i holandske kulture, daju posebnu draž ovom romanu.

Roman "Izvan ogledala" je njena prva knjiga Foto: Promo/Vukotić Media

Više o romanu možete da saznate OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA