≫ 

Scena gole Slobode Mićalović kako se kupa u koritu u "Korenima" podigla Tviter na noge: Lepota, čistota, seksepil i ništa vulgarno

Scena u kojoj se Simka kupa u koritu mnoge je podsetila na slične performanse glumice sa kojom Mićalovićevu često porede - Monikom Beluči

  • 33

Gledaoci su jedva dočekali večerašnju epizodu serije "Koreni", treću po redu, u kojoj je najavljeno da će akcenat biti na Simki Katić, Aćimovoj snaji koju tumači Sloboda Mićalović, i njenoj želji za potomstvom.

Scena koju su sa nestrpljenjem i radoznalošću očekivali bila je ona u kojoj se naga Simka kupa. Pre polaska u manastir ona ulazi u korito sa vrelom vodom, dok je Nikola, sluga koji je u nju potajno zaljubljen, posmatra.

Scena koja je erotska, a nikako pornografska Printskrin: RTS

Nikola se sklanja, ali trenutak u kome se Simka dodiruje podigao je pravu buru na Tviteru.

Osim Simke, lovorike je ponovo pobrao Žarko Laušević, koji je "dovoljno da samo pogleda u kameru", pa da se gledaoci istope. Aćimova rečenica "Simka misli, Milunka misli, sve misleće žene za krovom Katića" najviše je podeljena na mrežama zasada. Laušević je maestralno odigrao čoveka koji pred drugima tvrdoglavo guta svoje nezadovoljstvo, pije i nazdravlja sa neprijateljem, da mu ne bi ostavio priliku da mu se ruga i pobedi ga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    4. novembar 2018 | 21:33

    Da li je osim golotinje neko primetio njenu pokajničku ispovest. Najjači momenat ikada od kako se snimaju serije i filmovi.

  • Hehe he

    4. novembar 2018 | 21:29

    Lausevicu Zarko, takvoga ni u Holivudu nema.

  • Realno

    4. novembar 2018 | 21:38

    Zena je prava kraljica. Sve pohvale za Slobodu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA