Ovog vikenda slavimo SEDAMNAESTI rođendan BitefArtCafe-a u Beogradu (FOTO)

Beograd je poznat po izuzetnoj ponudi noćnog provoda, novi klubovi se otvaraju svake sezone, određeni delovi grada preuzimaju status centra klabinga na određeno vreme, i u toj raznolikoj arena je veoma teško opstati duži niz godina i zadržati svoju vernu publiku

  • 0

Bitef Art Cafe vas sve poziva na najluđi rođendanski provod ovog vikenda! U petak 9.11.  nastupaće čuveni Makao bend, koji je već 13 godina rezident ovog kluba i koji će se pojaviti u ALL STAR izdanju – sa starim zvezdama na bini.

A u subotu, 10.11. na sceni Novog Bitefa nastupaće neponovljivi bend Gift, predvođen Jocom Ajkulom koji izvodi neodoljive obrade poznatih svetskih hitova grupa Depeche Mode, The Cure, David Bowie, Placebo, Pulp.. Iznenađenje te večeri biće poznate gošće koje će se Joci pridružiti na bini. Ne želite da propustite taj performans!

Foto: Promo/ Anastasija Asja Zec

Beograd je poznat po izuzetnoj ponudi noćnog provoda, novi klubovi se otvaraju svake sezone, određeni delovi grada preuzimaju status centra klabinga na određeno vreme, i u toj raznolikoj arena je veoma teško opstati duži niz godina i zadržati svoju vernu publiku.

Uprkos bogatoj klupskoj sceni, Bitef Art Cafe već sedamanaest godina održava status najboljeg kluba sa živom muzikom u Beogradu. Ovaj klub nastao je u zgradi Bitef Teatra, gde je radio skoro deceniju i po i gde je zaslužio ovu titulu. Novi BitefArtCafe se od 2014. godine nalazi na novoj, proširenoj lokaciji u blizini centra grada na adresi Mitropolita Petra 8, i to je jedini klupski prostor potpuno prilagođen živim svirkama i koncertima.

Foto: Promo/ Anastasija Asja Zec

Enterijer ovog jedinstvenog kluba u Beogradu, napravljen je po uzoru na njujorške klubove sa živom svirkom. Atmosferi u klubu, koja se svojom opuštenošću razlikuje od  sličnih klubova u Beogradu, doprinosi profesionalno ozvučenje, rasveta, velika bina, opuštena ekipa i puno prostora za ples. Zato je Bitefartcafe klub nezaobilazno mesto u Beogradu za ljubitelje kvalitetne žive svirke i najboljeg provoda, koji je veoma brzo zadobio poverenje svoje stare i nove publike.

Foto: Promo/ Maja Živić

U zgradi Bitef Teatra i dalje radi klub pod nazivom Soul Society, gde se organizuju razni koncerti i žive svirke pretežno soul i jazz izvođača. Bitef Art Cafe je poslednjih godina iznedrio još jedan kvalitetan muzički projekat pod nazivom Musicology Barcaffe Sessions, koji u toku cele godine dovodim brojna imena sa svetske muzičke scene.

U okviru trećeg MBS serijala ove godine preostao je još jedan koncert čuvenog nigerisjkog blufank izvođača Kezaje Džounsa, koji će se održati 28. i 30. Novembra u Novom Bitef Art Cafe-u. Takođe, od ove godine ponovo je aktivna i njihova Stand Up produkcija u okviru koje će 16.11. nastupati radio voditelj i komičar - Darko Mitrović.

Foto: Promo/ Anastasija Asja Zec

Sve inforacije o programu možete pronaći na sajtu www.bitefartcafe.rs , kao i na njihovim društvenim mrežama. A ukoliko planirate da se pridružite rođendanskom slavlju, rezervište svoje mesto na vreme.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA