≫ 

Popularni glumac Miloš Timotijević preporučuje tri knjige čitaocima Telegrafa

On je čitaoce usmerio na vanvremenska dela, koja mogu da uvek iznova da se čitaju

  • 1

Veliki broj poznatih ličnosti voli da kupuje i čita romane različtih žanrova, a neki su iskoristili priliku i posetili ovogodišnji Sajam knjiga koji je održan krajem oktobra u Beogradu. Na našem portalu ste imali priliku da vidite preporuke naših glumaca, pevača, voditelja i političara, koji su se potrudili vam pomognu da izaberete najbolje štivo za čitanje.

Nastavljamo u istom tonu, pa tako danas čitaocima Telegrafa knjige preporučuje poznati glumac Miloš Timotijević. On je čitaoce usmerio na vanvremenska dela, koja mogu da uvek iznova da se čitaju.

"Kapital" - Karl Marks

- Ovo je delo koje svima preporučujem. Knjiga objašnjava vreme u kom se nalazimo i ako vam bilo šta nije jasno kako država funkcioniše, kako kapitalizam funkcioniše, pročitajte Marksov "Kapital" i biće vam sve jasno - ističe Miloš.

- Što tiče još nekih dela stvarno nije bitno. Uzmite bilo koju knjigu francuskog, ruskog klasika ili domaćeg klasika i pročitajte, sasvim je svejedno - dodaje Timotijević.

Na pitanje koju knjigu je poslednju pročitao, glumac odgovara.

- Poslednje što sam čitao je knjiga Liv Ulman, čijeg naslova trenutno ne mogu da se setim, a ona u toj knjizi piše o svom životu sa Ingmarom Bergamanom - ističe naš sagovornik.

Čitajte nas i dalje, jer vam donosimo još preporuka poznatih ličnosti, kako bi što lakše izabrali štivo za čitanje.

(Telegraf.rs/I.C./A.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    3. decembar 2018 | 15:11

    Kako verovati coveku kad kaze da je procitao knjigu, a zaboravio naslov. Plus to je bila njegova poslednje procitana knjiga. Prica za malu decu. Reci brate ja knjige ne citam i nemoj da se blamiras, jer ovaj portal cita i pametan svet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA