Nikad teža epizoda "Korena": Potresni razgovor Slobode Mićalović i Žarka Lauševića dok joj je muž u krevetu sa drugom (VIDEO)

Tviter je i večeras bujao od pozitivnih komentara na račun serije

  • 16

Sedam dana publika je čekala novu epizodu serije Koreni, kako bi videli šta će se desiti sa porodicom Katić nakon što je u prethodnoj Aćim završio u zatvoru, Đorđe oterao prebijenu Simku iz kuće, a potom i sam otišao.

U zatvoru u Palanci, sreski kapetan suočava Aćima sa optužbom za Čakarančevo ubistvo. Dok Đorđe u jednoj beogradskoj kafani počinje vezu sa mladom sluškinjom Zorom, Vukašin dolazi u Prerovo da bi, uz podršku ministra koji je prijatelj njegovog tasta Todora Tošića, izvukao Aćima iz zatvora.

Đorđe u kreveru sa sluškinjom Zorom/ Foto: RTS Printskrin

Simka je napustila kuću Katića i kao neželjeni gost živi u kući svog brata. Iz zatvora puštaju i Aćima i sve uhapšene Prerovce. Na nagovor majke, ali i uz pomoć Nikole, Simka od Aćima dobija dozvolu da se vrati u kuću Katića, rešena da se tu izbori za svoje mesto.

Tviter je i večeras bujao od komentara, pa se većina uglavnom dotakla glume, ali i sudbine tri glavna lika.

(J. S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zora

    25. novembar 2018 | 22:06

    Gluma svih glumaca je maestralna. Laušević je bog. Hvala za seriju

  • Ceca

    25. novembar 2018 | 21:47

    Zarko Lausrvic je nas najbolji glumac, za oskara je, ma glumacka ekipa okupljena bas bas fenomenalna.

  • Hh

    25. novembar 2018 | 23:14

    Nista se u Srbiji ne menja, od devetnaestog veka do dana danasnjeg. Polozaj zene, politicke situacije, nesreca pojedinca i srpske porodice. Bukvalno sve moze da se prenese u ovo nase vreme. Odlicna gluma i ekranizacija odlicnih "Korena".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA