Jazz sastav sa čak četiri ženska vokala i osmočlani funk-soul bend ovog vikenda u Starom Bitefu

Sastav čine mladi talentovani akademski jazz muzičari koje je okupila ljubav prema stvaranju novih, savremenih, kompozicija i, kao i to, da odu korak dalje u autorskoj muzici

  • 0

Oktatonik, jazz oktet, koji ćete imati da čujete uživo u petak 30. novembra u beogradskom klubu Soul Society - Stari Bitef, je osnovan početkom 2018. godine i već do sada su ostvarili niz zapaženih nastupa na Nishville jazz festivalu, u Studiju M kao i u Domu Omladine Beograda. Sastav čine mladi talentovani akademski jazz muzičari koje je okupila ljubav prema stvaranju novih, savremenih, kompozicija i kao to da odu korak dalje u autorskoj muzici.

Jazz koncerti u klubu Soul Society-Stari Bitef, već četvrtu sezonu, postali su potpis i lična karta kluba a vrhunski muzički izbor, stil, šarenolikost i eklektičnost u programu širi se i na polje soul, funk, blues, RnB, fusion i world muzike. Često se u Soulu pojavljuju i doajeni domaće i inostrane savremene muzičke scene: Vasil Hadžimanov Band, Beti Đorđević, Schime Trio, Robert Glasper Belgade Experiment, Qzama Orchestra, Oleg Kireyev, Macha Gharibian, Di Luna Blues band, Dr Project Point Blank, James Brown Belgrade Tribute i mnogi drugi.

Članovi Oktatonika su mladi džez muzičari koji žive i rade u Beogradu: Nataša Pejčić – sopran, Ivana Dimitrijević – meco-sopran, Petra Leona Matiša – alt, aranžer, kompozitor, Katarina Kočetova – alt, kompozitor, Ivan Radivojević – truba i fliglhorna, Stevan Milijanović – klavir, kompozitor, Boris Šainović – kontrabas i Miloš Grbatinić – bubanj.

- Svi koji su zainteresovani da čuju nešto novo i žele da podrže mlade autorske džez sastave su dobrodošli - dodaje Petra Leona Matiša, kompozitorka, aranžerka I vokalistkinja, napominjući da je svako novo iskustvo, upoznavanje I podrška od velikog značaja jednom novooformljenom sastavu.

Foto: Promo

- Dođite u Soul Society i prisustvujte nastupu jednom od od najinteresantnijih i najenergičnijih klupskih bendova u Beogradu, trenutno – samouvereno poručuju članovi benda Soul Kitchen.

U subotu 01. decembra, svoj klupski koncert održaće bend Soul Kitchen, soul i funk sastav koji su oformili domaći jazz muzičari sa velikim muzičkim stažom i iskustvom rada na mnogim studijskim i koncertnim projektima. Još jedan osmočlani sastav, ovog puta kao omaž njima dragom soul-funk zvuku, predstaviće nam svoje interpretacije velikana žanra kao što su James Brown / Erykah Badu / Prince / Jill Scott / Incognito i mnoge druge.

Soul Kitchen band čine, poznata imena naše muzičke scene:

Sanja Bogosavljevic - vokal

Kristijan Mlacak- tenor sax

Milan Savic Savcho - alto sax

Srdjan Dunkic - bubanj

Aleksandar Buzadzic – Buzge - sint

Predrag Kozomara – Peca - gitara

Dragan Ivanović - bas

Sa punim pravom očekujte jedan bogat muzički vikend provod uz zvuk i ritam muzike za osećanje i ples u klubu Soul Society - Stari Bitef.

Dobro došli u Soul Society-Stari Bitef, Skver Mire Trailović, Dorćol.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA