≫ 

"Sa koliko je emocija Igor Đorđević dočarao život Đorđa Katića, to boli": Nikad napetija epizoda "Korena" (FOTO)

Potres duše, Igore, čoveče, ko će te preživeti - samo su neki od komentara gledalaca

  • 40

Da li su Igor Đorđević ili Sloboda Mićalović večeras oduzeli više daha publici u šestoj epizodi serije "Koreni", mrtva je trka. Oboje glumaca su maestralno dočarali unutrašnje borbe njihovih likova i ogromnu želju za detetom, koje je istovremeno i oboma potvrda i njihovo mesto u tom svetu i kući Katića.

Na samom početku Simka pijanom Đorđu saopštava da je trudna, a onda, nakon trena sreće, kreće nova drama - obležena sumnjom, tugom, lažima, slomovima, ali i nadom.

Scena u sobi je najjača u večerašnoj epizodi Printsrkin: RTS

Scene u kojima Đorđa muče pitanja kako to da je Simka tek sada zanela, da li je dete njegovo, Mijatovo ili Tolino izazvale su čitav niz osećanja kod publike.

Kolike godine ovde mešamo noge u ovom grobu, pa ništa? Ja znam da to dete nije moje. Ovoj kući je sudbina da sluge decu rode. Neka se rodi živo i zdravo, pa biće moje i ako nije - pita Đorđe Simku, no time samo dodaje poslednju kap u čaši njene nesreće. Ona doživiljava nervni napad, počinje da ga bije i urla ono što je gutala sve te godine: "Ubi me, gade, ubi me, zlotvore".

Đorđević je večeras oduševio gledaoce Printsrkin: RTS

Kako vreme do porođaja odmiče, Đorđe nalazi radost u dočekivanju deteta. Setio se i Boga, pa više ne meri krivo, prašta dugove udovicama i želi da ide u crkvu. No, istovremeno oštri nož i krije ga u džaku pšenice, a njegova molitva kada porođaj kreće "Ništa loše nisam pomislio ni njemu, ni njoj", ukazuje da Milunka nije daleko od istine kada je rekla da bi Đorđe hteo da bude dobar, ali džaba.

Na kraju epizode publiku su izuli novi krici: dečiji plač, uzvik "muško" i Aćimov povik "Ja sam za ovaj dan živeo", "Rodio mi se unuk, rodio mi se Adam...Katić".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video: Da li će se rešiti misterija Simkinog porođaja i za koga Đorđe oštri nož?

(D.Savanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    9. decembar 2018 | 21:40

    Svaka cast za izbor knjige,scenario,glumce sve odreda...ali Igor Djordjevic je pravo otkrovenje.Maestralan je,potpuno maestralan.Zasto ranije nije dobijao glavne uloge vec se vazda vrte jedna te ista lica daaaaleko manje kvalitetni od njega?Svaka cast,glumcina!

  • Jagidinka Simonivić

    9. decembar 2018 | 21:37

    Ovo su velikani našeg glumišta. Ne zaboravimo i Jezdića u večerašnjoj epizodi. Izdominirao 😄😄😄

  • Ja

    9. decembar 2018 | 22:57

    Auuu koji je ovaj Igor glumcina...ovo je nemoguce...nevidjeno do sada...neverovatan je...mislim da ni jedan glumac ne bi mogao ovako da odglumi kao on...covece Igore ti si car glumista...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA