≫ 

Rok praznično zagrevanje uz "Marburg": Nikola Vranjković spreman za tradicionalni decembarski koncert

Koncert se održava u četvrtak

  • 0

Tradicionalni prednovogodišnji koncert Nikole Vranjkovića na izmaku 2018. godine biće održan u Domu sindikata, tačnije Kombank dvorani.

Vranjković je do sada pred Novu godinu koncerte održavao na komšijskoj adresi, u Domu omladine. Koncert je najavljen za 13. decembar i to novim singlom i spotom "Marburg".

- Pesma "Marburg (hommo epilepticus)" nalazi se na Vranjkovićevom dvostrukom albumu "Veronautika", koji je izašao prošle godine i koji je proglašen za najbolji album po izboru članova redakcije Hardwired magazina, a ujedno pokupio niz nagrada i pohvala u oblasti rok muzike. Spot "Marburg" traje 12 minuta, kadrovi su snimani na nekoliko lokacija u Beogradu, Mariboru i Kopenhagenu, kao i na Vranjkovićevim koncertima u Kragujevcu,Nišu, Požarevcu i Beogradu, režiju je potpisao Miloš Macanović - objašnjavaju organizatori.

Kako je sam Vranjković rekao to je "mali dokumentarni film o njegovoj grupi i dragim ljudima koji već dugi niz godina prate i podržavaju njegovrad".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA