≫ 

Nova premijera u VUKU - REALNO, ŠTO DA NE?

U petak, 8. februara 2019. godine na sceni KULT ustanove kulture “Vuk Stefanović Karadžić”, održaće se premijera novog komada REALNO, ŠTO DA NE? u režiji Marka Čelebića, koji je nastao po motivima drame Željka Jovanovića (“Macan i ja”) u adaptaciji Đorđa Kosića

  • 1

Predstava u veoma originalnog formi, kroz priču o četiri mlada glumca bez stalnog angažmana, ispituje dokle smo spremni da idemo zarad nečega što je na prvi pogleg šansa za lični progres i da li time prelazimo graničnu liniju nakon koje nema nazad.

Foto: Promo

I pored toga što se bavi mladim ljudima koji zarad ličnog interesa pristaju na kompromis, ova predstava se upravo bavi širom slikom večnog ljudskog pitanja, pristati ili ne pristati - biti ili ne biti, nevezano za branšu, životnu dob, niti socijalni položaj.

Foto: Promo

Rijaliti ovde više nije samo predmet zabavnog sadržaja (ako je ikada to uošte i bio), nego surova realnost društveno socijalne situacije u kojoj živimo i na čije uslove nakon poljuljanih etičkih stavova nonšalantno pristajemo.

U predstavi igraju DUŠAN MATEJIĆ, ANITA STOJADINOVIĆ, STEFAN RADONJIĆ i JELISAVETA KARADŽIĆ.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • STA KAZETE

    6. februar 2019 | 21:43

    Ne igraju Kojo,Dzuricko,Cetkovic?Nemoguce!!!Cim otvoris frizider oni ispadaju!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA