Massimo Savić iskreno za Telegraf o autotjunu, tračevima sa estrade, životu na ivici oštrice noža, mladima i drogi (VIDEO)

Jedan od najpopularnijih muzičara na našim prostorima govorio je za Telegraf

  • 1

Massimo Savić održaće veliki koncert 14. februara u Sava centru. Da bi to veče bilo spektakularno i nezaboravno, Massimo je rešio da pred beogradsku publiku kao predgrupa izađe Vatra, bend s kojim je muzičar otpevao veliki hit "Nama se nikud ne žuri".

Slavni muzičar je za Telegraf ispričao šta sve njegovi fanovi mogu da očekuju tokom koncerta, zašto je Beograd poseban, koja je njegova životna deviza i sa kojom pesmom se poistovećuje, a sve to možete pogledati u videu iznad teksta.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Hrvatski muzičar se dotakao popularne teme - autotjun, ali nam je otkrio i šta najviše voli da pročita u medijima. Pevač ne krije da je u mladosti imao problema sa narkoticima i zbog toga povlačio neke loše poteze, ali da je zahvaljujući supruzi Eni i jakoj volji uspeo da pobedi ovu tešku bolest zavisnosti.

Zato je poslao snažnu poruku mladima, a to možete pogledati u videu ispod teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA