Postanite poliglota: Naučite strani jezik na najbolji i najjednostavniji način (FOTO) (VIDEO)

Jednostavan izgled i preglednost daje mogućnost korisnicima da lako pronađu željeni jezik i počnu sa učenjem za svega par minuta

  • 6

Ako planirate da se preselite i da živite negde u inostranstvu, pored svog pasoša potrebno je da poneste i osnovno znanje nekog stranog jezika, u zavisnosti u koju zemlju planirate da se odselite. Najbolja metoda za učenje stranog jezika nam dolazi iz Švajcarske.

Da bi se uverili u to i mi smo testirali Dekstop Platformu za učenje stranog jezika i bili smo zapanjeni rezultatima. Prvi utisak je bio odličan. Jednostavan izgled i preglednost daje mogućnost korisnicima da lako pronađu željeni jezik i počnu sa učenjem za svega par minuta.

U pitanju je interaktivna platforma koja ima specijalan program  koji prate unapred snimljena predavanja (takođe prevedena). Nakon odslušanog predavanja sledi provera znanja. Svako pitanje, svaki test i igre memorije su osmišljeni na veoma interesantan način, koji unosi dozu zabave prilikom učenja. Treba napomenuti i foto vokabulare, preko kojih se, na veoma zanimljiv način, uče nove reči.  Ovo su metode koje su isprobane, a omogućavaju ubrzano savladavanje stranog jezika.

Platforma je vizuelno ispraćena na navišem nivou, što zapravo omogućava korisniku da zaista nauči željeni jezik brzo i lako. Svaki kurs traje 90 dana. Zapravo, vi imate mogoćnost da koristite platformu 90 dana, mi smo ceo kurs savladali znatno brže i sada ga vrlo rado obnavljamo i koristimo. U kursevima su obrađene situacije iz običnog i poslovnog života. Tako da bez obzira da li učite jezik zbog posla ili putovanja, jednostavno ćete dobiti sve što vam je potrebno.

Foto: Promo/ Speak Academy

Na kraju kursa dolazite do završnog testa. Potrebno je ostvariti rezultat sa minimum 80% tačnih odgovora i bićete nagrađeni oficialnim sertifikatom Speak Academy, koji dobijate putem mejla, što je i odlična prilika da ga priložite uz svoj CV. Na platformi se nalazi i validator preko koga vaš poslodavac ukucavanjem koda, koji se nalazi na sertifikatu, može da proveri validnost vašeg sertifikata.Uz pomoć online platforme kursevi su dostupni 24 časova svakodnevno, potrebno je samo imati internet i možete započeti avanturu učenja stranog jezika. Speak Academy u svojoj ponudi nudi svetske jezike i to: Nemački, Engleski, Španski, Ruski, Italijanski i na naše veliko oduševljenje Srpski jezik. Veoma je bitno napomenuti da je svaki kurs preveden na 49 svetskih jezika, među kojima su Srpski, Hrvatski i Bosanski.

Speak Academy Vam nudi mnogo korisnih video zapisa, koji Vam mogu pomoći i pokazati kako razumeti gramatiku odabranog stranog jezika i kako slediti pravila. Nakon što naučite značenje, platforma Vam nudi mnoge testove i vežbe koje vam mogu pomoći da naučite gramatička pravila. Znamo da je gramatika bilo kog jezika, sem maternjeg, vrlo teška i ne toliko zanimljiva, ali kada vam je potreban predah od učenja, odigrajte neku zanimljivu igru koja vam može pomoći i sa vašim rečnikom i gramatikom!

Čim naučite da izgovarate sva slova i naučite rečnik i fraze, bićete spremni za početak sasvim novog iskustva komuniciranja na stranom jeziku. Pratite profesore, ponovite onoliko puta koliko vam je potrebno i naučite kako da razumete reči. Video lekcije imaju prevode i lako ih je pratiti.Čitanje je vrlo važno. Dok vežbate čitanje, primetićete kako proširavate svoj vokabular i naučićete kako da oblikujete kompletnu rečenicu. Mnogo je tekstova na Speak Academy koji će vam pomoći da naučite reči koji ljudi koriste u svakodnevnom razgovoru. Ako ste zainteresirani za neku određenu temu, možete je pronaći na internetu. Pročitajte vesti na željenom jeziku, pročitajte o njihovoj kulturi, popularnim časopisima, istoriji itd.

Trebate učiti jezik na način koji izvorni govornik može razumeti. Obratite pažnju na izgovor i naučite fraze koje svakodnevno koriste. Slušajte njihove popularne pesme i pokušajte pronaći tekstove. Ako volite filmove, onda pokušajte pronaći neki dobar film na jeziku koji budete učili. Stavite prevod na novom jeziku kako biste ga lakše pratili. S ovom metodom učenja naučićete mnoge reči i uživaćete. Opustite se, sednite na udoban krevet i počnite gledati svoju omiljenu seriju.

Imaćete svoje bolje I lošije dane, ali to vas ne bi trebalo obeshrabriti jer vam je platforma Speak Academy dostupna 24 časa dnevno. Dakle, ne stavljajte se na nikakav pritisak jer nema potrebe za tim. Naš savet je vežbati svoj željeni jezik jedan ili dva sata dnevno.

Foto: Promo/ Speak Academy

Važno je napomenuti da su cene kurseva prilagođene ekonomskoj situaciji podneblja u kojem korisnik ima prebivalište. Cena kursa na svetskom nivou iznosi 99 evra, ali ukoliko prilikom kupovine ukucate balkan2019 u kupon kodu, ostvarujete popust od 60%. Svaki stanovnik balkana će ovom prilikom platiti kurs samo 39 evra i imaće puni pristup odabranom kursu puna 3 meseca.

Foto: Promo/ Speak Academy

Uopšte nije potrebno da poznejete neki strani jezik koji želite da naučite, jer učenje kreće od samog početka. Novo naučeni jezici vam zasigurno svuda u svetu otvaraju vrata nove mogućnosti i ovo je najbolja investicija koju možete sebi da priuštite. Bilo da želite da naučite neki strani jezik radi putovanja i bolje komunikacije, ili želite da se upustite u neku novu poslovnu avanturu, ovo je zasigurno najbolja prilika da naučite strani jezik.

Prednosti online učenja uz pomoć Speak Academy platforme u odnosu na tradicionalne metode!

Pitate se koje su prednosti online učenja u odnosu na tradicionalne metode? Prednosti online učenja su mnogobrojna a neke od njih smo nabrojali za vas.

Dostupnost učenje uz pomoć Speak Academy platforme 24/7

Online učenje je dostupno uvek i bilo gde. Jednostavno ste udaljeni nekoliko klika od početka učenja, tako da ne morate da načinite velike napore. Dostupnost je 24h i vi sami možete da organizujete svoje vreme kada želite i koliko želite da učite. Jednostavno se uklapate sa vašim vremenom kojim raspolažete.  

Finansiska ušteda sa Speak Academy

Finansiska ušteda ovom prilikom je zaista velika. Online kursevevi Speak Academy su znatno povoljniji u odnosu na tradicionalne metode, pa samim tim i korisnici koji se opredele za učenje stranog jezika uz pomoć online platforme će ostvariti ogromene uštede. Kada se uporede troškovi putovanja, koji su obično prisutni kod tradicionalnog učenja, u odnosu na online učenje opet dolazimo do matematike da se učenje uz pomoć online platforme višestruko isplati.

Foto: Promo/ Speak Academy

Manje utrošenog vremena

Studiska istraživanja Brandon Hila su pokazala da online učenje štedi od 40% do 60%  vremena u odnosu na tradicionalono učenje u učionici. Obrazovanje vam je dostupno iz vašeg doma ili kancelarije, a naravno kvalitet je vrlo bitan i on je na prvom mestu.

Lak i jednostavan pristup platformi

Moderan i napredan internet nam je omogućio da imamo vrlo pregledan i jednostavan pristup online učenju. Korisnici se vrlo lako i jednostavno snalaze na online platfomama. Tako je i Speak Academy načinila jednostavnu i veoma intresatnu platformu za učenje stranog jezika. Potrebno je da jednostavno popunite formular na početnoj upitnoj strani gde se daju podaci koji ulaze u sertifikat I započnete svoju avanturu učenja.

Udobnost

Udobnost online učenje predstavlja jednu od glavnih prednosti učenja na daljinu kod mnogih korisnika. Maksimalno su skoncentrisani, bez ikakvog ometanja kada uče iz svojih domova. Mogu da obnove svoje lekcije kada požele i jednostavno uživaju u učenju iz svoje fotelje. Prema svemu priloženom Speak Academy je u ogromnoj prednosti u odnosu na tradicionalna učenja.

Vizuelizacija

Sami kursevi su na online platformi ispraćeni veoma visokom vizuelizacijom i samim tim omogućavaju da se strane reči i određene radnje savladaju vrlo jednostavno. Foto vokabulari, kvizovi, pitanja nam omogućavaju da ispratimo sve kurseve na pravi način. Profesori su se baš potrudili kako bi korisnicima preneli svoje znanje i naučili ih da savladaju strani jezik. Video lekcije su ispraćene, pored predavanja, takodje slikama i tekstualnim porukama. Sve definicije su podvučene i vrlo kompetentno objašnjene.

Online učenje jednostavno predstavlja budućnost, sobzirom na sve prednosti koje pruža. Učenje stranog je jezika je definitivno najbolja investicija koju možete investirati u 2019 jer se uvek isplati.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA