≫ 

Upravo smo dobili "srvatskog ambasadora": Popularna pevačica ima neobičnu ponudu za Vučića i Kolindu, samo pita kome da se javi

"I totalno mi je gušt i korisno, samo da još države to prepoznaju i daju mi malu platicu, ne treba rezidencija, imam, hvala"

  • 4

Ida Prester, pevačica benda "Lollobrigida Girl" dobila je novu ideju: da postane srvatski ambasador.

Kako je napisala na svom Fejsbuk profilu, ona je napokon "skužila" šta želi da bude kada poraste.

Srvatski ambasador znači hrvatski u Beogradu, a srpski ambasador u Zagrebu.

- Ko god treba da prevede nešto sa hrvatskog na srpski i obratno, da nađe bendove, preporuči udruženja, profesionalce, lokacije za snimanja, klubove, restorane, pomoć oko birokratije, pitanja oko politike, rominga, je l' se može gledati CMC na kablovskoj u Beogradu, gde se sigurno parkira u Zagrebu, kako smuvati Splićanke, ima li još strejt slobodnih Beograđana... Danima se bavim samo vašim upitima. I totalno mi je gušt i korisno, samo da još države to prepoznaju i daju mi malu platicu, ne treba rezidencija, imam, hvala. Kome da se javim? - napisala je Ida na svom fejsbuku.

I neko joj je u komentarima odmah našao i opciju da svoj angažman proširi, pa da bude SrbHrvBosMakCrnoSlovenski ambasador.

VIDEO Šaban ujedinio region: Jedan je po njemu dobio ime a prevalili su veliki put da bi ispratili kralja narodne muzike na večni počinak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mili

    21. mart 2019 | 12:58

    Pa šta bi trebali jugokomunisti i nostalgičari da sede i ne rade ništa nego da se mire sa porazom i sudbinom od 95g na ovamo?

  • Hr

    21. mart 2019 | 13:19

    Čija je ona? Mala bi maglu prodavala, nema vise Juge

  • kojot

    21. mart 2019 | 15:48

    Ma kako si ti Cool, jaooooo. Kako se nitko prije tebe nije sjetio da skuplja bodove na foru “totalno drukčiji od drugih”? Čekaj to kao da sam čuo već negdje. Nema veze, ti si cooool, ijaoooo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA