≫ 

Antonija Šola preporučuje tri knjige čitaocima portala Telegraf

Antonija je izdvojila knjige koje su njoj veoma dopale

  • 0

Kuća u kojoj postoji mala privatna biblioteka, na neki način odiše posebnom toplinom. Nema većeg zadovoljstva od toga da se na kraju dugog i napornog dana družite sa nekom dobrom knjigom. Zato nas ni ne čudi što i veliki broj poznatih ličnosti voli da kupuje i čita romane različitih žanrova. Oni se maksimalno trude da budu u toku kako sa popularnim delima svetske književnosti.

Danas za čitaoce portala Telegraf.rs knjige preporučuje pevačica, tekstopisac i glumica Antonija Šola.

"Svrhovit život" - Rik Voren

- Ovo je knjiga koju sam dobila na poklon, i smatram da bi je svaki hrišćanin rado pročitao naročito u vreme korime. Knjiga koja kroz 40 kratkih poglavlja nas vodi na duhovno putovanje i saputnik je u postu kroz tih 40 dana, kao i hrana za dušu.

Otkriva Božju svrhu, koja nam je svakom pojedincu danas za vreme zemaljskog života, na kraju svakog poglavlja upotpunjena pitanjima za raspravu i odlomcima iz Biblije. Knjiga koja kaže da se nismo slučajno rodili nego da smo ovde svako sa svojom svrhom - kaže ona.

"Tihi zov Australije" - Marlo Morgan 

- Ova je knjiga takođe poziv na duhovno buđenje i povratak prirodi, zapravo pustolovina mlade žene koja ostavlja iza sebe moderan svet i 4 meseca živi u plemenu Aboridžina, pa uči da se oslanja na sebe i svoja čula lišena sve tehnologije - ističe naša sagovornica.

"Razgovori" - Janez Drnovšek

- Iako bi neko očekivao politiku temu, knjiga je duhovna koja dopire do svakog čoveka koje god on bio vere ili ateista, a autor u razgovoru sa imaginarnim čitaocem dodiruje razne teme objedinjujući zapravo to u duhovnost i činjenicu da prekoračenjem sebičnosti covek počinje da čini dobro, tj. nismo sami sebi svrha nego se ostvarujemo u suživotu i pomažući jedni drugima - poručuje Antonija.

Čitajte nas i dalje, jer vam donosimo još preporuka poznatih ličnosti, kako bi što lakše izabrali štivo za čitanje.

(Telegraf.rs/V.Đ./A.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA