≫ 

Nagrada za Joakima Tasića na Festivalu "Pozorišno proleće" u Šapcu

Glumac Joakim Tasić je dobio nagradu „Zalog za budućnost“ na 4. Festivalu „Pozorišno proleće“ koji je organizovan u Šapcu od 8. do 15. aprila

  • 0

Nagradu za „izuzetno komičarsko ostvarenje" u veoma zahtevnoj i stilski rizičnoj ulozi Simeona Njegovana u predstavi „Korešpodencija”, Zvezdara teatra, Joakimu Tasiću je dodelio novinarski žiri festivala, u čijem sastavu su ove godine bili Teofil Pančić, Aleksandra Ćuk i Gordana Manjenčić. Priznanje se dodeljuje mladom glumcu kome žiri predviđa bogatu i uspešnu karijeru na osnovu dosadašnjih rezultata.

Na festivalu „Pozorišno proleće“ u Šapcu u takmičarskom programu je učestvovalo sedam predstava iz cele Srbije, po izboru selektora i direktora festivala Zorana Karajića. Ovogodišnja selekcija nosi naziv „Neprilagođeni u klasici“ jer su u fokusu bili klasični pisci. Predstava Zvezdara teatra „Korešpodencija“ po tekstu Borislava Pekića, u dramatizaciji Borislava Mihajlovića Mihiza i režiji Gorčina Stojanovića, odigrana je 10. aprila u Šabačkom pozorištu. Glumačku ekipu predstave čine Branislav Lečić, Slavko Štimac, Anica Dobra, Joakim Tasić, Jelena Stupljanin i Branko Vidaković.

Čestitamo glumcu Joakimu Tasiću na nagradi!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA