≫ 

Procurila druga epizoda "Igre prestola": Fanovi u ekstazi, a ovde možete da je pogledate (FOTO)

"Vitez Sedam kraljevstava" procurila je navodno zbog slučajne tehničke greške na preplatničkom servisu u Nemačkoj

  • 1

Iako nas od druge epizode 8. sezone serije "Igra prestola" dele sati, epizoda je procurila na internetu, a fanovima nije trebalo mnogo da je pronađu.

"Vitez Sedam kraljevstava" procurila je navodno zbog slučajne tehničke greške na preplatničkom servisu u Nemačkoj.

"Igra prestola " 8x02 FOTO: Helen Sloan/HBO

Sudeći po fansajtu "Winter is Coming", preplatnici na Amazon Prime u Nemačkoj bili su u mogućnosti da odgledaju drugu epizodu  - čim se prva završila.

Umesto da odmah na kraju prve epizode promene kanal, oni su pustili da se završi odjavna špica, da bi na njihovo iznenađenje i radost, druga epizoda odmah počela da se emituje.

Fotografije na Redditu ubrzo su osvanule da to i dokažu, a nedugo zatim na ovom forumu pojavio se i link ka pomenutoj epizodi "Igre prestola". Mi smo je ošacovali i čini se kao da je prava stvar.

Ipak, dok su jedni fanovi upali u ekstazu, drugi nisu bili toliko srećni, istakavši da su im procurile slike i video pokvarile čitav užitak. Čak su i neki ljudi iz Srbije odlučni da čekaju do tri sata posle ponoći, kada će se nova epizoda "Igre prestola" emitovati na našim ekranima.

Trejler za epizodu 8x02 pogledajte ovde:

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA