≫ 

Pažnja, GOT spojler: Arja Stark je samo jednom scenom ozbiljno podelila fanove. Ne, na ovo nismo bili spremni (FOTO)

"Ja nisam Crvena žena, sam skini svoje pantalone"

  • 1

Džon, Deneris, Tirion, Džejmi, Sansa, Brijena, Sem... Nekoga od ovih likova možda smo sinoć poslednju put videli živog i zdravog, jer već u sledećoj epizodi "Igre prestola", u bici između Belih hodača i vojske Zimovrela, neko će da strada. Ali ništa, baš ništa od svega toga nije bilo bitno čak ni kada se (sledi SPOJLER) Egon Targarijen otkrije svojoj tetki, kao jedna scena u kojoj Arja Stark dominantna. Ili bolje reći, u kojoj je Arja domina.

Ako još niste gledali drugu epizodu, sačekajte još malo da saznate oko čega fanovi od sinoć lude.

Ah, mala Nedova i mali Robertov Printskrin: HBO

OK, na vašu odgovornost - Arja i Džendri su imali seks. Ispostavilo se da je Arjina čuvena smrtna lista (na koju nas Pseto podseća u ovoj epizodi) glasila: "Kraljica Sersei, princ Džofri, ser Ilin Pejn, Planina... i nemoj da umreš nevina".

Iako je između Arje i Džendrija bilo malo flerta u prvoj epizodi, valjanje po džakovima baš niko nije očekivao. I fandom je pukao. Jedni su oduševljeni što je Arja izrasla u jaku mladu ženu, sigurnu u sebe i svesnu svoje seksualnosti (a i rečenica: ""Ja nisam Crvena žena, sam skini svoje pantalone" efektinija je od većine pokušaja GOT-a da prikaže romansu) dok drugima treba malo više vremena da novopečeni par svare i čak se pitaju - da Berik nije prekinuo Arju i Pseto, da li bi usledila stvarno uznemirujuća scena?

Treći se sa suzama u očima sećaju šta je Džendrijev tata rekao Arjinom tati još u drugoj epozodi 1. sezone "Igre prestola". Ime Dženrja je već iskovano...

Tviter reakcije govore sve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Usput, jeste li znali da je Džordž R.R. Martin, pisac serijala "Pesme vatre i leda", na kome je serija (sve površnije) zaosnovana, planirao na samom početku pisanja da se Arja zaljubi u Džona?

VIDEO: Glumci iz „Igre prestola“ otkrivaju koje su im omiljene scene smrti

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA