≫ 

Prodaja ulaznica za maj u Zvezdara teatru počinje danas (REPERTOAR)

Zbog izuzetno velikog interesovanja za predstavu "Osama - Kasaba u Njujorku", Zvezdara teatar obezbedila je četiri termina

  • 0

U predstavi koja je nastala prema tekstu Vladimira Kecmanovića u dramatizaciji Koste Pešvskog i Darka Bajića koji je i reditelj predstave igraju Andrija Kuzmanović, Jovan Jovanović, Iva Ilinčić, Branko Janković, Isidora Simijonović i Amar Ćorović. Scenograf je Vesna Popović, a kostimograf Dragica Laušević.

Foto: Nikola Vukelić

Predstava "Korešpodencija" slavi jubilej - pedeseto izvođenje. Predstava je nastala prema romanu Zlatno runo B. Pekića u dramatizaciji B. Mihajlovića Mihiza. Režiju i scenografiju potpisuje Gorčin Stojanović, a kostime Lana Cvijanović. Predstava je imala izuzetno uspešan festivalski život. Osvojila je preko petnaest nagrada u zemlji i inostranstvu. U predstavi igraju Branislav Lečić, Slavko Štimac, Anica Dobra, Joakim Tasić, Jelena Stupljanin i Branko Vidaković.

Ovog meseca, Zvezdara teatar će ugostiti predstavu "Limunacija", Dušana Kovačevića u režiji Nebojše Bradića u izvođenju Narodnog pozorišta iz Niša.

Foto: Zvezdara teatar

U Zvezdara teatru će se održati i otvaranje Festivala Internacionalnog Studentskog Teatra 10.5. sa predstavom So na rane Tee Matanović. Dok će 20.5. biti održan muzičko-poetski recital posvećen Dušku Trifunoviću pod nazivom Tajna veza.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA