Nova "Dinastija" posle 35 godina: Karingtonovi opet na okupu, otkriveno ko će igrati Aleksis

Novina je i to da su svi članovi suparničke porodice Kolbi Afroamerikanci

  • 1

Bio je 25. jun 1984. Ponedeljak. U 21 sat na Drugom programu TV Beograd počela je "Dinastija". Na malim ekranima ukazao se Blejk Karington, vlasnik naftne kompanije, privatnog aviona, ergele konja, fudbalskog kluba, velikog imanja sa kućom od 48 soba. Jugosloveni su se na prvi pogled zaljubili u markantnog bogataša iz Denvera koji ima dve žene (sadašnju Kristl i bivšu Aleksis), sina homoseksualca Stivena i buntovnu ćerku Felon.

Ta ljubav je trajala devet godina, u 220 epizoda. Ponedeljkom uveče ulice zemlje koje više nema bile su puste, jer ništa nije moglo da se meri sa delom Arona Spelinga i bračnog para Šapiro (Ester i Ričard).

Danas, 35 godina kasnije, ponovo će nam se ukazati Blejk Karington. Ali, u rimejku legendarne američke serije (od srede na Foks lajfu) umesto Džona Forsajta gledaćemo Granta Šoua.

Uz njega, radnim večerima od 22.55, u "Dinastiji" 21. veka očekuju nas Kristl i Aleksis. Ulogu Linde Evans nasledila je australijska glumica (rođena u Peruu) Natali Keli, a lik opake zavodnice Aleksis u kojoj je briljirala Džoan Kolins "osvojila" je "očajna domaćica" Nikolet Šeridan.

Felon će oživeti Elizabet Gilis, a Stivena Džejms Mekej. Prema novom scenariju, lepa Semi Džo (Heder Loklir) je muškarac i to homoseksulac, a tumači ga Venecuelanac Rafael de la Fuente.

Novina je i to da su svi članovi suparničke porodice Kolbi Afroamerikanci. Uloga zavodnika Džefa Kolbija, koja je Džona Džejmsa vinula u zvezde, pripala je Nigerijcu nastanjenom u El-Eju Semu Adegokeu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica

    23. april 2019 | 12:17

    Ne,necu gledati. Jer original i koplija najbolje uradjena nije isto. Od svih glumaca izdvojicu glumicu koja je glumila Aleksis,jedinstvena,naponovljiva i nezamenljiva. A za njom glumac koji je glumio Blejka takodje nezamenljiv. Jedino bih vam predlozila da se reprizira Povratak u Idn 1 i 2.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA